Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
A Vidék íze gasztronómiai magazin finom receptjei közül ajánljuk.
Pontyfilé fokhagymás parajjal
Hozzávalók: 60 dkg pontyfilé, 20 dkg mozzarella sajt, 1 kg friss paraj (fagyasztott is lehet), 2-3 gerezd fokhagyma, 1 dl olaj, 5 dkg liszt, só.
A pontyfilét beirdaljuk, hüvelykujjnyi vastagra vágjuk, megsózzuk és lisztben megforgatjuk. A fokhagymát gorombára vágjuk, megfuttatjuk a felhevített olajon, majd rádobjuk a megtisztított, megmosott és lecsepegtetett parajt. Sóval ízesítjük, és addig pirítjuk, amíg összeesik. A spenót felét hőálló tálba tesszük, sorban elrendezzük rajta a pontyfiléket, a maradék parajt pedig a tetejére tesszük. Megkoronázzuk a karikákra vágott mozzarella sajttal, és előmelegített, forró sütőben kb. 20 percig sütjük.
Elkészítési idő: 45 perc.
1 adag: 580 kcal.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu