Bulvár

Elég néhány drámai tudósítás egy megrázó halálesetről Európa nagy lapjaiban, és félelem, titok lengi körül többé a várost, ahol mindez megtörténhetett. Ophélie Bretnacher esete, borzasztó halála Budapest nevét foglalta fekete keretbe.
Nevét mindannyian ismerjük könyvekből, tévéből, moziból. Marco Polo a középkor, sőt talán az egész történelem egyik legjelentősebb felfedezője volt. Vagy inkább csalója?
Barack Obama amerikai elnökké választásával az etnikai kisebbségek a szebb jövő lehetőségét látták megcsillanni. Azt remélték, hogy az évtizedek óta tartó etnikai harcok után végre beköszönt a béke.
Azok a nyugdíjasok, akiknek egészséges a szexuális élete, könnyebben megbirkóznak az öregedéssel – derült ki egy friss kutatásból.
Vajon a sikeres karrier hátterében mennyiben állnak a tanulmányok, illetve a rátermettség? Az amerikaiak többsége szerint a főiskolai vagy egyetemi végzettség elengedhetetlen a jó álláshoz.
Kalandfilmbe illő, hosszú élet után meghalt a 98 éves Nancy Wake, egykori ausztrál kém és francia ellenálló. A Fehér Egér fedőnéven ismert Wake a világháború alatt egy ideig a Gestapo legkeresettebb személyei közé tartozott.
A magyarok 27 százaléka bizonyos körülmények között, míg 3 százaléka bármikor nyitott lenne hamis termék megvásárlására.
Warren Buffett a gazdagok adóinak azonnali megemelését javasolta a New York Timesban megjelent írásában. E szerint itt az ideje, hogy a kormányzat valóban megossza a terheket a lakosság között.
Az elmúlt években a világon egyre többen kényszerülnek elviselni a valláson alapuló társadalmi ellenségességet és a vallásgyakorlást korlátozó kormányzati intézkedéseket. Vajon hová vezethet ez tendencia?
Világtérképén foltok jelzik, hol nem járt még. Az életvidám, 51 éves Kisvárkonyi Csaba, Diósgyőr egykori junior birkózóbajnoka – jelen foglalkozását tekintve Miskolcon angoltanár – évente egzotikus tájakra szökik a civilizációból…
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.