Az első fogás: Erdélyi velős káposztaleves - a főétel: Bőrös császár joghurtos burgonyával – a desszert: Créme Caramel

Ebédeljen a Vidék Ízével! -Ajánlataink a Vidék Ízéből, a Szabad Föld receptmagazinjából.

Család-otthonVidék íze2016. 11. 10. csütörtök2016. 11. 10.

Kép: egyben sült bőrős császár 2013.07.31. fotó:sárközy györgy

Az első fogás: Erdélyi velős káposztaleves  - a főétel: Bőrös császár joghurtos burgonyával – a desszert: Créme Caramel
egyben sült bőrős császár 2013.07.31. fotó:sárközy györgy

Az első fogás: Erdélyi velős káposztaleves  - a főétel: Bőrös császár joghurtos burgonyával – a desszert: Créme Caramel
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek