Együtt a család: élményprogramok mindenkinek

Törökbálinton, az Auchan áruház üzletsorán és parkolójában augusztus 9-10-én első alkalommal kerül sorra az Együtt a család program. E rendezvény a közös élmények megszerzésére alkalmas lehetőségeket, illetve programokat kínál a családok számára.

Család-otthon2013. 08. 09. péntek2013. 08. 09.

Fotó: PHOTO&GRAPHIC Gulyas

Együtt a család: élményprogramok mindenkinek Fotó: PHOTO&GRAPHIC Gulyas

A program kiállítói az ország különböző tájáról érkeznek. A névsor parádés, a szolgáltatási paletta sokszínű. A különleges helyszíni adottságokkal és rendkívül gazdag kínálattal rendelkező szolgáltatások család-, illetve gyermekbarát ajánlatokkal várják az érdeklődőket. Az Együtt a család program különlegessége, hogy a szolgáltatók a náluk elérhető programokból a rendezvényre is hoznak egy csokorra valót.

A rendezvény időpontjában, az törökbálinti Auchan kereskedelmi központba látogató gyerekek az üzletsoron játékos foglalkozásokon vehetnek részt, a felnőttek nyaralási és kikapcsolódási ajánlatokkal ismerkedhetnek, míg a parkolóban a Toyota Mayer autó bemutatóját tekinthetik meg.

Vendégek:

Termál Kemping Apartmanházak és Dráva Hotel Thermal Resort**** Harkányból, a festői szépségű Baranyából
A gyermekek számára „kincsvadászatot” szerveznek, a családokat ügyességi és logikai játékkal, illetve a Dél-Dunántúli Régióhoz, illetve Harkányhoz és a Termál Kemping Apartmanházakhoz köthető totóval várják. Csillámporos „tetoválást”, testfestést is készítenek a szálláskomplexumon található másik szálláshely, a Dráva Hotel emblémájával. A játékos feladatok megoldóit, különféle jutalmak, ajándékok várják.

Helen Doron Early Englis, Törökbálint
A programban: angol bölcsiseknek, ovisoknak, baba-mamás angoltól egészen 14 éves korig. Arcfestéssel, színezési lehetőséggel, bemutató angol foglalkozással is várják a gyerekeket.

Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt.
Európa legnagyobb fürdőkomplexuma: gyógyfürdő, strandfürdő, Aquapark, AQUA-PALACE fedett Ééményfürdő. Pávai Vajna ásványvíz bemutató és kóstoltatás.

Budapesti Gyógyfürdő Zrt.
Minden, amit a budapesti strandokról tudni érdemes. A kicsiket horgászattal, a nagyokat fürdőkeresővel várják.

Katica Tanya
Élményparadicsom Somogyország szívében! Kézműves foglalkozással, természetismereti, ügyességi és logikai játékokkal várják a legkisebbeket.

Oxigén Hotel****&ZEN Spa
Erdei wellness hotel, a különleges ZEN Spa wellness spirituális világával. Kézműves foglalkozásokkal és gyermekjógával várják az érdeklődőket.

ABACUS Business&Wellness Hotel****superior
Aktív pihenés, a kényeztetés és a felfrissülés fellegvára.

Toyota Mayer, Budakeszi
Autóbemutató a parkolóban.

A program ingyenesen látogatható!

Cím: 2045 Törökbálint, Torbágy u. 1.
A helyszín megközelíthető: az M7-es, M1-es, M0-ás autópályáról, Budapestről a 272-es, Budaörsről a 140-es BKV-járattal.

Bővebb információ a facebookon:
https://www.facebook.com/pages/Együtt-a-család/495548307202985