Életstílus

Hirdetés – Alkalmas takarók és vánkosok varrására, kabátok készítésére, de lehet belőle pulóver vagy éppen sapka is. A kiváló hőszigetelőnek számító fleece annyira puha anyag, hogy minél több helyen használják fel, annál jobb lesz mindenkinek.
Korunk Ádámja a munkahelyét tekinti harcterének. A férfiak többségébe genetikailag kódolt a megfelelési vágy, s ösztönösen versengenek– derült ki a „Légy férfi!” konferencián.
Levélíróink gyakran kiszolgáltatottnak érzik magukat a kereskedőkkel, a szolgáltatókkal szemben. Különösen igaz ez a fogyatékkal élőkre. Kitől várhatnak segítséget? Védelmükben most országos kampány indul, melyhez mi is csatlakozunk.
Az idén a Hyundai autógyár a múlt évihez képest 10-15 százalékkal több autót értékesített Európában: ez egyedülálló teljesítmény az összeomló piacon. A sikerből szép részt vállal az i20, amely 1.4-es dízelmotorral kevés támadási felületet hagy a kritikusainak.
Lux Elvira találó megállapítása szerint a léleknek nincsenek ősz hajszálai. Azonban – ha akarjuk, ha nem – az idő múlásával a testünk öregszik, kopik. Vajon mit tanácsol a dietetikus, a személyi edző és a divattervező a változás korában lévő nőknek? Mit tehetünk azért, hogy minél jobban érezzük (és őrizzük meg) magunkat a bőrünkben – túl az élet delén?
Az Idősek Világnapján, október 1-jén egyre többeket ünneplünk: minden ötödik honfitársunk betöltötte a hatvanat, s rohamosan nő a nyolcvannál korosabbak tábora. Az idősek klubja sem csupán „úri passzió”, sok magányos nyugdíjas orvosi tanácsra jár oda.
Negyven ország, harmincezer tengeri mérföld, ötvenötezer kilométer. Számokban így vonható meg a villamosmérnöki diplomával rendelkező vitorlásoktató, Méder Áron földkörüli útja, melyet három év alatt tett meg, hat méter hosszú Carina nevű vitorlásával. A fiatalember élményeiről könyvet ír.
Ne féljen a változástól! Ahhoz, hogy újjászülethessen, néha elég csak több apró trükkhöz folyamodni. Kedvcsinálóként hétről-hétre bemutatunk egy-egy vállalkozó szellemű nőt, aki az átváltoztató csapatra bízva magát, tetőtől-talpig megújult.
Mit várunk egy kisebb kocsitól? Hogy jól menjen, keveset fogyasszon és közben még a környezetet is védje. Nos, a háromból leginkább csak kettő teljesülhet. Akik az utóbbi kettőre szavaznak, azok értékelik az Urban Cruisert, a Toyota legújabb kisautóját.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.