Mit vihet a magyar Horvátországba?

Az élelmiszer pakkok miatti tavalyi átkelési mizériák után immár stresszmentesen indulhatunk a horvát tengerpartra. Vadonatúj, nagyvonalú, jóval engedékenyebb vámszabályok segítik az uniós, köztük a magyar turisták átlépését az adriai ország határán.

Hírek, információkSzabad Föld Online2009. 05. 22. péntek2009. 05. 22.
Mit vihet a magyar Horvátországba?

Új vámszabályok léptek életbe az uniós országokból érkező és a horvát tengerpartra igyekvő turisták, így a magyarok számára is. A friss rendelkezések jelentős könnyítést jelentenek azok számára, akik élelmiszerrel felpakolva szeretnének eljutni nyaralásuk horvátországi színhelyére.

A személyi poggyászban engedély nélkül bevihető tíz kiló hús, húsáru, tej és tejtermék, ugyanennyi csecsemőtápszer, a négylábú kedvenceinknek szánt élelmiszer. A friss és a szárított, füstölt, marinált hal menyisége nem haladhatja meg a húsz kilót. Korlátlan mennyiségben átvihető a magyar-horvát határon kenyér, sütemény, keksz, édesség, leves, fűszer.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek