Iparkodó

Hirdetés – Milyen feltételekkel vághatunk bele a cégalapításba és milyen költségekkel jár egy saját korlátolt felelősségű társaság létrehozása? Ebben a bejegyzésben a kft alapítással kapcsolatos, legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttük össze.
A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. eladja marcali túrórudiüzemét a Sole-Mizo Zrt.-nek - írta szerdai számában a Napi Gazdaság.
Nem vagyunk túl a mélyponton: a munkanélküliek száma jövő év közepéig folyamatosan nő, csak azt követően várható némi javulás. Azonban 2010 végén még így is 10,7 százalékos lehet a jelenlegi 9,9 százalékos arány.
Jövőre 13 milliárd forintból 120-125 kistérség közmunkaprogramját támogathatják, vagyis a Dunától keletre majdnem az összes kistérség számíthat forrásokra. Az egyik legsikeresebb az erdészeti munka, melyre 3,5-4 milliárd jut.
Együttműködési megállapodás alapján 8 szakhatóság együtt végez ellenőrzéseket a szüret idején Észak-Magyarországon - közölte az APEH Észak-magyarországi Regionális Igazgatóságának sajtószóvivője.
Húszmilliárd forinttal bővülhet a munkahelymegtartó támogatások köre, ha a magyar kormány kérésére az Európai Unió is hozzájárul az általa biztosított források átcsoportosításához.
Jó szándékú államosítás történt a Dél-Alföldi kertészetek által kereskedelmi céllal működtetett társaságban, a DATÉSZ Zrt.-ben. A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. 135 millióval emelte a tőkét, és egyben 435 milliós tagi kölcsönt adott.
Nyolc magyar téglagyárából hármat bezár, háromban felfüggeszti a termelést az osztrák Wienerberger AG. Az utóbbi időben 40 százalékkal esett a hazai piac és az export sem megy. Emiatt 230 embernek szűnik meg a munkája
Fél évig tart és 112 millió 750 ezer forintba kerül az Egererdő Zrt. által szervezett erdei közmunkaprogram, amelyben 130 fő vesz részt.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.