Futás külön utakon

A szabadidős futó az egészségéért vág neki a távnak. Aztán olykor megtörténhet, hogy az életéért kell futnia! Így járt a fővárosban, az esti órákban az a nő, aki a férjével egy időben vállalta az esti sportot. Más-más úton indultak el, mivel különbözik az erőnlétük.

Lakóhelyem(kispataki)2018. 11. 19. hétfő2018. 11. 19.
Futás külön utakon

A feleség egy idő után észrevette, hogy a Jászberényi úton valaki a nyomában lohol. Udvariasan félreállt, hogy utat engedjen a futótársnak, ám amikor a férfi odaért, kiderült, hogy esze ágában sincs előzni. A nőre vetette magát, majd ütötte, verte, amikor segítségért akart kiabálni.

A hölgy megkérdezte, mit akar, mire a férfi egyértelműen válaszolt, s hogy nyomatékot adjon aljas szándékának, áldozatát a hajánál fogva a bokrok közé vonszolta, meztelenre vetkőzött és megpróbálta megerőszakolni. Az első próbálkozás sikertelen maradt, míg a másodiknál az időközben hazaérkező és a felesége keresésére induló férj véget vetett a brutális kísérletezésnek. A helyszínre kiszállt rendőrök forró nyomon indultak el. A meggyötört asszony zaklatott állapotában is emlékezett rá, hogy a bántalmazóját mintha már látta volna valahol… Hát persze: amikor a gyermekét az iskolába kíséri, az erőszakoskodó egy boltból szokott neki integetni!

A zsaruknak több se kellett, hamarosan kifaggatták az üzletvezetőt az egyelőre ismeretlen elkövetőről. Az egyenruhások megtudták, hogy a munkahelyen kisebb ünneplést tartottak, ahonnan H. István korábban, meglehetősen feldobott állapotban távozott.

A jó rendőrnek szerencséje is van: miközben a nyomozók a főnökkel beszélgettek, telefonhívás érkezett, s egy asszony arról érdeklődött, ugyan miféle rendezvény az, ahonnan a férje véresre karmolva tért haza? Hamarosan az egyenruhások becsöngettek H. Istvánék ajtaján, a házigazdát keresték. Meg is találták az erőszakoskodót a kamrában, a hűtőszekrény mögött lapulva – anyaszült meztelenül.

Combján látszottak a karmolásból eredő árulkodó jelek, így nem is kellett túl sok szót vesztegetni arra, hogy miért is kattan a csuklóján a bilincs. Az áldozatot alaposan megviselte a balszerencsés találkozás, az arcán és a szemén vérömleny keletkezett a brutális ütlegeléstől. Történetét csak videó kihallgatáson tudták rögzíteni, mert a szeme annyira bedagadt, hogy nem látta volna jól a jegyzőkönyvet…

H. Istvánt szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását. Erőnlét ide vagy oda, a házaspár a jövőben alighanem együtt indul majd futni.

Ezek is érdekelhetnek