Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
Eddig parlagon hagyott, egy hektárnál is nagyobb telket alakított át termővé huszonkét szentesi közmunkás.
A terület felszántása és körbekerítése után zöldségtermesztésbe fogtak. Az idén már a város központi konyhájára is szállítottak a friss zöldségekből, ami azért is fontos, mert újabban sokkal kevesebb sót szabad használni a közétkeztetésben, így a helyi konyha többféle fűszert használva ízesíti az ételeket.
A kertben ezért nőnek többek között olyan fűszernövények is, mint bazsalikom, oregánó, tárkony, citromfű, menta vagy lestyán. Gondolnak a télre is, a frissen fel nem használt termést savanyítják, ami pedig még így is megmarad, azt hazavihetik a dolgozók, illetve megkapják a más közmunkaprogramban részt vevő emberek.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu