Igényes olvasnivaló minden korosztálynak az idei tizenkettedik lapszámban.

Megjelent a Mandiner legújabb száma

Mivel várja olvasóit a lap? Szalai Laura a női politikusok férfias megnyilvánulásait összegzi, hazai és nemzetközi példákat hozva. A Fidesz részéről Dömötör Csaba, a Momentumtól pedig Hajnal Miklós vitázik több téma kapcsán: előkerül a Nélküled című dal, a választás eredménye, valamint a gazdaságpolitika kérdésköre is.

Estefán Zsolt a külpolitika porondján a Peking és Hongkong közötti feszültségről, történelmi hátterű különbségről ír, John Perkins közgazdász-író a gazdasági bérgyilkos természetrajzát tárja fel, a daganatokkal küzdő nőket segítő szervezet, a Mályvavirág Alapítvány részéről pedig Lénárd Vivien a közösség erejének fontosságáról mesél.

Böszörményi Nagy Gergely ezúttal a digitális médiáról értekezik, a finn szerző, Jussi Parikka kötetét elolvasva. Jobb, ha felismerjük saját vakságunkat: a digitális világ nem önmagában létezik, a virtualitás maga a látszat.

Két kiállításajánló színesíti még többek között a palettát: a Szépművészeti Múzeum flamand barokkot bemutató sorai Kéri Gáspártól, valamint Klementisz Réka írása a Bibliát újramesélő Egyszer volt, sokszor volt című tárlatról, amely a Műcsarnokban látható.

Az érdeklődő és előfizetni szándékozó olvasók itt találják a Mandinert online változatban.

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.