Megújult a Vidék íze és a Diéta & Fitnesz!

Nagy nap a mai a Vidék Íze történetében, ugyanis mától küllemében és tartalmában is megújult formában vehetik kezükbe a hazai gasztrolap-piac egyik legkedveltebb magazinját, a Vidék Ízét az olvasók. Március végétől pedig a a Diéta & Fitnesz szintén friss külsővel jelenik majd meg.

Ország-világKovács Réka2013. 03. 19. kedd2013. 03. 19.
Megújult a Vidék íze és a Diéta & Fitnesz!

A több mint 70 ezres olvasótáborral rendelkező Vidék Íze most megjelenő, húsvéti száma igazi újdonságokat tartogat. Mint azt a Vékey Zoltán, a Geomédia Kiadó egyik termékigazgatója megfogalmazta, hogy habár a Vidék Íze minden szempontból egy igazi sikertörténet, mégis bizonyos időközönként meg kell újulni annak érdekében, hogy kiszolgálja az időközben megváltozott fogyasztói és piaci igényeket.

A tartalmi megújulás jegyében a korábbinál is több olvasnivaló, garantáltan kipróbált receptek valamint konyhai fortélyok, sütés-főzési praktikák jellemzik mostantól a magazint. A legfrissebb, húsvéti számot pedíg egy rendkívül gazdag, több, mint 100 nyereményt kínáló játék valamint ünnepi ételajánlatok teszik még vonzóbbá.

A tavasz beköszöntével a megújul a Geomédia Kiadó másik kiadványa is, a Diéta & Fitnesz magazin. Igazi sikertörténet ez is, hiszen ma ez az egyetlen olyan életmód magazin a hazai lappiacon, mely még havonta képes megjelenni és auditált eladási adatokkal bír. Horváth Dorka, a lap termékigazgatója elmondta, a mintegy 40 ezres olvasótáborral bíró újság szinte teljesen átalakult az elmúlt évben. Túl a látványos küllemi változásokon, a magazin tágabb betekintést nyújt a életvezetés különböző területein. “Sőt, az áprilisi szám egy baba-mama melléklettel is bővül, a témában legismertebb hazai blog, az Anyakanyar szakértőivel - Gubás Gabival és Farkasházi Rékával -, akik a március 26-án árusokhoz kerülő legfrissebb magazin címlapján is megjelennek majd” – tette hozzá a termékigazgató, aki kiemelte, hogy minden hónapban egy ismert ember lesz a “címlaplány”, hogy az olvasók “testközelből ismerjék meg a siker titkát.” Mindezeken túl az ünnepi Diéta kiadás több mint 300 nyereménnyel várja az olvasókat, s a kismamáknak is kedveskednek majd.

 

Ezek is érdekelhetnek