Holtan találtak három embert egy bajorországi szállodában, mindhármuk holttestében nyílvesszők voltak.

Titokzatos holttestek Passauban, amik fejtörést okoznak a német rendőröknek

Holtan találtak három embert egy bajorországi szállodában, mindhármuk holttestében nyílvesszők voltak. A passaui szálloda dolgozói találták meg a tetemeket vasárnap az egyik szobában, két íjjal együtt. Az áldozatok mindegyike német állampolgár, egy 53 éves férfi, valamint egy 33 és egy 30 éves nő.

A nyomozás során néhány nappal később újabb két, lenyilazott női holttestre bukkantak a rendőrök az egyik, a hotelben megtalált áldozat wittingeni otthonában, mintegy 650 kilométerre a passaui szállodától, ahol a férfit és az idősebb nőt az ágyban fekve, egymás kezét fogva érte a halál, több nyílvesszővel a fejükben, illetve vállukban, a fiatalabb nő teteme pedig a földön feküdt.

A hotel Passauban (fotó: Lino Mirgeler/dpa/AFP)

A rejtélyes halálesetek továbbra is fejtörést okoznak a német rendőröknek. Egyelőre nem tudni, milyen kapcsolatban állt egymással az öt ember, mióta tartózkodtak a wittingeni lakásban fellelt újabb áldozatok – egy szomszéd talált rájuk, akinek először a küldeményekkel teli levélszekrény, majd a lakásból áradó furcsa szag tűnt fel, s aki a hírekben hallott a titokzatos nyílvesszős halálesetekről.

Az áldozatok – mind az öt német állampolgár – a szomszédok és szemtanúk leírása szerint különös, fekete, gótikus stílusú öltözetet viseltek. Németországban tilos íjakkal és nyílpuskákkal vadászni.

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.