Tiéd a világ!

Az utazás előtti készülődés megannyi örömmel és fejtöréssel jár. De annyi biztos: utazni jó.

ABC2004. 04. 22. csütörtök2004. 04. 22.
Tiéd a világ!


Hogy végül is mikor döntünk úgy, hogy utazásra indulunk? Amikor azt érezzük, hogy kis időre tovább kell állnunk. Amikor úgy gondoljuk, hogy most itthon hagyhatunk mindent és mindenkit, mert semmi baj nem történhet, amíg mi távol leszünk. Amikor annyira telítődtünk a szűkebb világunkkal, hogy ezen főképpen a környezetváltozás enyhít. Egyedül vagy párban, társasággal vagy csoporttal, vízen, földön, levegőben: útra kelünk.
Merjünk utazni! - erre biztat minket kéthetente vasárnap az mtv 1-en a Tiéd a világ című utazási magazinműsor, melynek stábja arra vállalkozott, hogy bemutat mindent, amire a turizmusban figyelni kell és érdemes - belföldön és külföldön egyaránt.
Egyedülállók, párok, nagycsaládosok, mozgáskorlátozottak, fiatalok, középkorúak, idősek: minden adásban játszhatnak is. Aki mellé Fortuna oda szegődik, külföldi nyereményutazással kamatoztathatja a műsorban szerzett ismereteit.
A közszolgálati televízió huszonöt műsorából a tíz új között minden bizonnyal ez az utazási magazin is a képernyő elé ülteti az utazni bátrakat.
Amennyiben olvasóink beszámolnak utazási tapasztalataikról, szívesen megosztjuk azokat a Tiéd a világ műsorának szerkesztőivel.
Elvégre miénk a világ!
(K. M. K.)

 

Ezek is érdekelhetnek