Horoszkóp

Október 1-jétől 7-ig

ABC2004. 10. 01. péntek2004. 10. 01.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Munkájával vagy munkahelyével kapcsolatos váratlan események vannak kibontakozóban, melyeknek a kifejletét még nem láthatja. Az eseményeket külső tényezők irányítják, amikre nincs hatása, de bízik abban, hogy kedvezően alakulnak a dolgok.
Pénz: Régen vágyott dolgokra vagy párjára költhet.
Szerelem: Párja úgy érzi, a békesség kedvéért többet kell alkalmazkodnia, mint szeretne. Töltsenek több időt egymással és beszéljék meg a problémákat.
Egészség: Energikus, csak ne idegeskedjen!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Munkájában nagyon energikus és gyorsan halad. Nemcsak magától, de a munkatársaktól is kitartó, pontos munkát követel, emiatt sokszor türelmetlenebb, mint kellene.
Pénz: Szeretné, ha a legjobb eszközök állnának a rendelkezésére úgy a munkahelyén, mint vállalkozásában, ezért hajlandó anyagi áldozatokra is.
Szerelem: Számítson átmeneti feszültségekre párkapcsolatában munkája miatt. Egy apró ajándék segíthet helyreállítani a nyugalmat.
Egészség: Jól érzi magát, de kicsit feszült.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Örömét leli megnövekedett feladatai elvégzésében, csak az izgatja, hogy úgy érzi, még nem kapta meg azt az elismerést, amire vágyik. A munkatársakkal és főnökeivel is jó a kapcsolata. Bízzon magában, a siker nem várat sokat magára.
Pénz: Lassabban csordogálnak a pénzek befelé, mint szeretné.
Szerelem: Párjával igazán szerelmes hétvége vár önökre, és szórakozásban sem lesz hiány. A függetlenek is nagyon vágynak egy kis szerelemre.
Egészség: Ügyeljen a torkára, könnyen begyulladhat!

Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Otthon is foglalkoztatják a munkahelyi problémák. Egyre jobban idegesíti, hogy főnöke nem áll a helyzet magaslatán. Abban reménykedik, hogy az "élet" igazságot szolgáltat, és néhány ember alkalmatlansága bebizonyosodik.
Pénz: A héten olyan pénzhez juthat hozzá, amiről már lemondott.
Szerelem: Párjával teljes az érzelmi összhang, és igyekszik az ön kedvében járni. Az egyedülállóknak nagyon fontos, hogy azonos szellemi érdeklődésű partnerre találjanak.
Egészség: Gyorsan regenerálódik.
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Jólesik önnek, hogy felettesei ennyire bíznak szakmai tudásában, és így sok dologban szabad kezet kap. Még nem látja át teljesen új feladatait, de már készen vannak tervei a dolgok megreformálására.
Pénz: Szeretné, ha otthona olyan lenne, ahol igazán jól érzi magát. A héten örömmel költ néhány új darabra.
Szerelem: Párja óvatosságra inti a költekezésben, de neki is tetszenek az újonnan vásárolt darabok. A függetlenek hajlamosak szélsőségesen gondolkodni kapcsolatukról.
Egészség: Problémamentes.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Lehetősége lesz olyan munkákat végezni, amit anyagilag is jobban honorálnak a szokottnál. Ha nem érzelmi alapokon dönt néhány kérdésben, és elfogadja a kínálkozó lehetőségeket, sikeres lehet.
Pénz: Nincsenek problémái, sőt tartalékokat is tud képezni egy későbbi célja megvalósítására.
Szerelem: Párja nagyon ragaszkodik önhöz, de ez kölcsönös. Még a munkában is sikeresen tudnak együttműködni, bár kisebb villongások lehetnek.
Egészség: Ne hirtelenkedjen, legyen mértéktartó!

Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Úgy érzi, minden feladat megtalálja ezen a héten, mintha más nem is dolgozna. A gyors és sikeres haladás érdekében felvállal mindent, de nem feszültségmentes ez az időszak.
Pénz: Munkájának megvan az anyagi elismerése, és ön is elégedett lehet. Kényeztesse most magát egy kicsit.
Szerelem: Párja igazán odavan önért, de a sok munka miatt lehetnek vitáik. Kicsit több odafigyeléssel mindent megoldhat. Az egyedülállók a héten találkozhatnak vágyaik partnerével.
Egészség: Felszökhet a láza.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Rengeteg a tennivalója, szinte ki sem látszik a munkából. Erre vágyott. Azonban néhány dolgot gondoljon át, és a gátló tényezőktől most szabaduljon meg.
Pénz: Lehetséges, hogy nagyobb anyagi elismerésre számíthat munkájáért, mint amiben megállapodtak. Otthonára hajlamos többet költeni a tervezettnél.
Szerelem: Párja támogatja karrierje megvalósításában, és kitartásra ösztönzi önt. A függetlenek hagyják, hogy az érzéseik elragadják őket!
Egészség: Ügyeljen a vérnyomására, ha vannak problémái!
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Sikeres a munkájában, és ezt kitartásának is köszönheti. Értetlenséggel találkozhat családjában és közvetlen környezetében, de ez most nem tudja kedvét szegni. Fontos, hogy felettese elégedettségét kivívja, emiatt kicsit izgatottabb.
Pénz: Anyagi helyzetére hatással lesz hivatásbeli sikere.
Szerelem: Párja hiszi, hogy ön a megfelelő és egyetlen partner számára. A függetlenek szerelmi élete is vágyaik szerint alakul, de próbáljanak oldottabbak lenni kapcsolatukban.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Minden energiáját arra fordítja, hogy munkájában, hivatásában sikeres legyen. Szinte mindenki, családja, barátai és munkatársai segítségére számíthat, hogy elérje céljait.
Pénz: Anyagi helyzetére jó hatással van a munkája révén elért siker.
Szerelem: Párjának örömet szerezhet egy kis meglepetéssel, apró ajándékkal. A hétvégén tegyenek eleget egy meghívásnak. Az egyedülállók már sejtik, hogy reménytelen újrakezdeni régi kapcsolatukat.
Egészség: Migrénes fejfájásai lehetnek.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Elsősorban a továbbképzésére összpontosít ebben az időszakban. Valószínű új szellemi kihívások vonzzák, vagy maga is továbbképzéseket, esetleg tanfolyamokat tarthat. Munkájában kötelességtudó.
Pénz: Egy tanfolyam vagy felsőfokú képzés jobban megterheli pénztárcáját, mint szeretné.
Szerelem: Párja örömmel csatlakozik önhöz, ha egy-egy kedvére való tanfolyamon vagy előadássorozaton vesznek részt. A függetlenek találkozhatnak egy szellemi társsal.
Egészség: Fogyasszon elegendő folyadékot!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Jól érzi magát a munkahelyén, hiszen szót ért a munkatársakkal, és jól halad feladataival is. Lehet, hogy többet is vállal magára, mint amennyit könnyedén el tudna végezni, de szeretne megfelelni felettesei elvárásainak.
Pénz: Anyagilag jó időszaka van annak ellenére, hogy folyamatosan izgatják az anyagi kérdések.
Szerelem: Párja feszültsége könnyen átragad önre is. Mindketten kicsit túlterheltek a munkájuk miatt. A hétvégét töltsék pihenéssel.
Egészség: Jól érzi magát a bőrében!

Ezek is érdekelhetnek