Horoszkóp

Január 28-február 3.

ABC2005. 01. 28. péntek2005. 01. 28.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Sikerekre számíthat, bár főnökével nem értenek egyet a feladatok megítélésében. Az események mindkettejüket véleményük felülvizsgálatára kényszerítik. Ha továbbképzésben vesz részt, a vizsgákra való felkészülés kimeríti energiáit.
Pénz: Több bevételre számíthat.
Szerelem: Családi problémák, és az ön munkahelyi leterheltsége "borzolják" az otthoni vizeket. Párja hajlamos eltúlozni, ön pedig túlságosan leegyszerűsíteni az ügyeket.
Egészség: Ízületi vagy fogászati problémák jelentkezhetnek.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Túl sokat vár egy külfölddel kapcsolatos ügytől, mert úgy hiszi, mind szellemi fejlődésének, mind anyagi helyzetének kiteljesedését hozhatja. Az időszak nem kedvez az ilyen irányú törekvésének. Ha mégis sor kerülne ilyen megállapodásra, alaposan nézze át a szerződését.
Pénz: Gyermekével vagy hobbijával kapcsolatos kiadásai lesznek.
Szerelem: Párja úgy érzi, hogy ön nem tesz meg mindent vagy nem eléggé használja ki a kínálkozó lehetőségeket céljai elérésében.
Egészség: Ügyeljen a cukrára!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Munkában nincs hiány, sőt esetleg pluszfelkéréseket is kaphat. Mindennek felett örül, és szívesen foglalkozik a feladataival, másfelől aggasztja, hogy mindennek a sok munkának nincsenek kézzelfogható eredményei.
Pénz: Járandóságait nehezen, késéssel vagy csak hosszas utánjárással kaphatja meg.
Szerelem: Annyira lekötik egyéb gondjai és elfoglaltságai, hogy kedvesére alig marad ideje. Szerencséje, hogy megértő és türelmes, de ne éljen vissza ezzel!
Egészség: Most könnyebben megfázhat.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változások új lendületet kapnak, és lehetséges, hogy az ön számára kedvezően alakulnak. A helyzet még kialakulatlan, de ön nem is hisz abban, hogy kedvezőre fordulhat. Nem minden hír igaz, amiket mostanában hall.
Pénz: Valamiféle "isteni" csodában reménykedik, ami helyzetét jobbra fordítaná.
Szerelem: Kommunikációs gondok nehezítik párkapcsolatát. Legyen ön az, aki megteszi az első lépést, vegye rá párját, hogy beszéljék meg a problémákat.
Egészség: Vérnyomására figyeljen oda.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Hiába sikeres a munkájában, nem érzi igazi kihívásnak a feladatait. Gondja van a munkatársakkal vagy beosztottakkal is, akik szerint az ön elvárásai enyhén szólva túlzottak. Vegyen ki pár nap szabadságot, és lazítson egy kicsit!
Pénz: Egy háztartási gépe meghíbásodhat, és le kell cserélnie.
Szerelem: Párja túl sokat rágódik a múlton, és ez önt is felzaklatja érzelmileg. A függetlenek nagyszerű szexpartnerre bukkanhatnak, de ez messze nem elégíti ki őket.
Egészség: Vigyázzon, hogy ne fázzon fel!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Annyi elismerést kapott a napokban, hogy már ön is el van varázsolva saját képességeitől. Ne féljen, hogy "elszáll" magától, egy barátja vagy támogatója gyorsan lerángatja a földre.
Pénz: Nem jellemző önre, de most hajlamos a túlzott költekezésre.
Szerelem: Lehetséges, hogy a hétvégét otthoni teendőik elvégzésére szánják. Párjának még egy kis munkát is haza kell vinnie. Az egyedülállók ragaszkodnak új kapcsolatukhoz, és nem törődnek környezetük véleményével.
Egészség: Érzelmileg hullámzó.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Túl sok helyen kell megfelelnie, egyrészt a hivatásában maximálisan számít önre felettese, másrészt családja is "igényt tart" önre. Többször fogja úgy érezni, hogy a nap 24 órája nem elegendő önnek.
Pénz: Alkalmas az időszak gépkocsija vagy valamely munkaeszközének cseréjére.
Szerelem: A hétvégén fáradtabb lehet a szokottnál, és legszívesebben otthon lazítana egy kicsit. Szerencsére párjának is elég sok a ház körüli teendője, így nyugalmas hétvégére számíthatnak.
Egészség: Ne hajtsa túl magát!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: A szokott mederben mennek dolgai. Főnöke nem tud meglenni ön nélkül, és ön is ragaszkodik munkájához. Csak az bosszantja időnként, hogy környezete és a munkatársak hajlamosak visszaélni jóindulatával.
Pénz: Átmeneti nehézségekkel kell számolnia. Egy családtagjának vagy barátjának is az ön segítségére lenne szüksége.
Szerelem: Párja kivételesen nem mindenben ért egyet önnel a családdal kapcsolatos ügyek rendezésében. Néha neki is igaza lehet, vagy nem?
Egészség: Jól érzi magát, energikus.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Kevesebb munkával több pénzt keresni, az a művészet. Lehetséges, hogy ez most önnek is sikerül. Mindenesetre, ha munkahely-változtatáson töri a fejét, alaposan mérlegeljen mindent, és csak utána döntsön!
Pénz: Arra vágyik, hogy munkájából igényei szerint megélhessen.
Szerelem: A mindennapokban nagyon értékeli párja ragaszkodását, de túlságosan "földiesnek" tartja, ön mostanában kicsit szárnyalni szeretne. Az egyedülállók egy mindent elsöprő szerelemre vágynak.
Egészség: Kisebb balesetek érhetik.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Bár közismerten nagy a munkabírása, most már önnek is kezd elege lenni leterheltségéből. Főnökei sem kímélik, és olyan feladatokkal is megbízzák, amikkel szinte lehetetlen határidőre végezni. Persze ön nem ismeri azt a szót, hogy lehetetlen, ugye?
Pénz: A jövő héten számíthat arra, hogy munkájából több bevétele lesz, mint általában.
Szerelem: Párja megértése és támogatása nélkül igen nehezen vészelné át ezt az időszakot, hálás is ezért neki.
Egészség: Megfázásából gyorsan kilábalhat.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Az elképzelései szerint kezdenek alakulni munkájával kapcsolatos ügyei, de még néhány visszatérő problémát le kell rendeznie. Gyorsan túl jut ezeken, és a jövő héten már "csak" az aktuális feladatokra koncentrálhat.
Pénz: Költsön most magára egy keveset, megteheti.
Szerelem: Párjával teljes az összhang. Igazán érezheti, hogy milyen jó dolog, ha valakit ennyire szeretnek. Születésnapi meglepetésben sem lesz hiány. Az egyedülállókra valaki szerelemmel gondol.
Egészség: Általában jól van.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Még mindig alig látszik ki a munkából, de főnöke elismerését legalább kivívta. A munkatársakkal is jobban kijön a héten. Mindezek ellenére sem érzi igazán jól magát, túl sokat aggódik és hajlamos depressziós hangulatba esni.
Pénz: Anyagilag jó időszakban van, bár gyermekére vagy kedvteléseire a héten többet költ, mint kellene.
Szerelem: A hétvégén egy rég esedékes baráti meghívásnak kell eleget tenniük. Mindketten lazíthatnak egy keveset, és igazán jól fogják magukat érezni.
Egészség: Enervált.

Ezek is érdekelhetnek