Horoszkóp

Április 29-május 5.

ABC2005. 04. 29. péntek2005. 04. 29.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Feladatai nem csökkennek a héten, és néha úgy érzi, hogy ha száz keze volna, akkor sem tudna mindennel végezni. Energiatartalékai kezdenek kimerülni, de még mindig képes "összekapni" magát, ha nagyon muszáj.
Pénz: Anyagilag kedvező időszaka van, folyamatosan csordogálnak a pénzek.
Szerelem: Párjának kezd elege lenni abból, hogy mostanában szinte csak a munkájával foglalkozik. Mindketten fáradtak, próbáljanak legalább a hétvégén pihenni egy kicsit.
Egészség: Ne idegeskedjen feleslegesen!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Önre nem jellemző a kapkodás, szereti a feladatait nyugodt körülmények között, alaposan átgondolva végezni. A héten erre ne számítson, mert túl sok mindennel kell foglalkoznia. Lehet, hogy nem minden munkájával lesz elégedett, de tudja, hogy most fontosabb, hogy időre elkészüljenek.
Pénz: Bevételei ugyan jól alakulnak, de a kiadásai is megnövekednek.
Szerelem: Párja mostanában feszültebb a szokottnál, talán a gyerekkel vagy a vállalkozásukkal kapcsolatos gondok idegesítik.
Egészség: Elemében van.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Ha hisz abban, amit csinál, a siker sem marad el. A jövő héten végre láthatja munkája eredményeit. Természetesen tudnia kell, hogy nincs ideje a babérjain üldögélni, továbbra is sokat kell tennie ahhoz, hogy a legtöbbet kihozhassa magából.
Pénz: Változatlan a helyzete.
Szerelem: Párjával kisebb nézeteltérésekre számíthat a hétvégén. Talán nem egyformán ítélnek meg néhány kérdést, de ha megbeszélik az ügyeket, hamar közös nevezőre juthatnak.
Egészség: Túlságosan feszült, lazítson!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Lehetséges, hogy főnökváltásról csicseregnek a madarak. Nem is tudja, hogy mi lenne a jó, de ne is foglalkozzon vele, mert ez még csak pletyka. Tegye a dolgát úgy, mint eddig, az ügyek alakulása nem öntől függ.
Pénz: Anyagi helyzete a vágyainak megfelelően alakul.
Szerelem: Párkapcsolatában nincsenek gondok. Az otthoni teendők nagy része azonban csak önre vár. Ha az egyedülállók komoly kapcsolatra vágynak, legyenek türelmesek még egy kicsit.
Egészség: Jól van, de túl sokat vállal magára!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Több feladattal kell határidőre elkészülnie, ráadásul, úgy, hogy megfeleljen minden követelménynek. Erőfeszítéseit siker koronázza, és felettese is elégedett az eredménnyel. Környezete azonban úgy érzi, hogy túl magasak az elvárások.
Pénz: Egy utazás gondolata foglalkoztatja, ha csak pár napos is.
Szerelem: Párja is úgy gondolja, hogy nemcsak környezetét, de saját magát is túlhajtja. A hétvégét kertészkedéssel tölthetik, és az estét baráti körben.
Egészség: Nem lesznek új problémái.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: A héten sokat dolgozott azon a pluszfeladaton, amit felvállalt. Most már nem annyira biztos abban, hogy anyagilag is olyan jól jön ki a dologból, mint azt a múlt héten gondolta. Ennek ellenére ugyanolyan pontos munkát végez, mint ahogy azt megszokták öntől.
Pénz: Helyzete jól alakul, bár nem minden pénze akkor folyik be, mint amikorra várta.
Szerelem: Párjával elkerülhetetlenek a viták, egyrészt az ön munkahelyi leterheltsége, másrészt az otthoni átalakítások miatt.
Egészség: Energikus.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Munkája akad bőven, de ez nem is okoz akkora gondot önnek, inkább az a probléma, hogy túl sok váratlan tényező jön közbe, ami felborítja napi rutinját. Ettől úgy érezheti, hogy sose jut a feladatok végére. Munkatársaira továbbra is számíthat.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan, de a jövő héten lehet, hogy egy háztartási gépére költenie kell.
Szerelem: Párja legalább egy moziba szeretné elcsalni a hétvégén. Nem lesz könnyű dolga, mert önt nagyon lefoglalja a munkája.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Bár még mindig régi ügyek megoldásán dolgozik, de most szívesen és energikusan végzi feladatait. A munkatársakkal is jobb a kapcsolata, persze azért akadnak, akik az idegeire mennek totojázásukkal.
Pénz: Nincsenek gondjai, sőt kedvteléseire is költhet a jövő héten.
Szerelem: Párja családi körben szeretné tölteni a hétvégét, és ezzel ön is egyetért. A kedvesének szánt meglepetés ugyan többe kerül, mint tervezte, de nagy örömet szerez vele.
Egészség: Ne hirtelenkedjen, és vigyázzon a kezeire!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: A munka áll az első helyen mostanában. Minden más csak ez után következik, mert úgy érzi, most kell megalapoznia hivatásbeli sikereit. Ezért nem kíméli sem magát, sem környezetét. Vigyázzon, ne feszítse túl a húrt!
Pénz: Anyagi helyzete kezd rendeződni. A vártnál nagyobb bevételre számíthat.
Szerelem: Párja már nagyon vágyik egy kis szórakozásra, lazításra. Ön szerint ennek most nincs itt az ideje, és emiatt vitáik is lehetnek. Pihenni pedig muszáj, még önnek is!
Egészség: Fel van villanyozva!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Szinte mindenki öntől várja a feladatok sikeres megoldását, ezért még otthon is a legjobb megoldásokon "agyal". Főnöke és környezete is bízik az ön logikus és következetes munkamódszerében. Ha segítségre lenne szüksége, nyugodtan támaszkodjon rájuk.
Pénz: Környezete szépítésére költhet a héten.
Szerelem: Párja szeretné, ha végre rá is szánna egy kis időt, és együtt mennének szórakozni vagy a barátaikat meglátogatni. Önnek is kell lazítania.
Egészség: Szüksége van energiatartalékai feltöltésére!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: A kemény munkának még koránt sincs vége. Tudja, hogy ha titkos vágyait be szeretné teljesíteni, ahhoz még sokat kell dolgoznia. Bízzon jobban saját ötleteiben és szakmai tudásában. A sikerek nem maradnak el, és a munkatársak is számítanak önre.
Pénz: A sikeres időszaknak meglesznek az anyagi vonzatai is.
Szerelem: Párja és családja folyamatosan gondoskodik az ön hétvégi programjairól. Jól tenné, ha a barátokat sem hanyagolná el! Egy közös kirándulás a legjobb kikapcsolódás.
Egészség: Problémamentes.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Környezete és munkatársai segítségével a legváratlanabb és legszokatlanabb feladatokat is képes jól megoldani. A jövő héten sokkal gyorsabban és lelkesebben halad ügyei intézésével.
Pénz: Anyagi ügyei is jobban alakulnak, de lehetséges, hogy otthonára költi plusz jövedelmét.
Szerelem: Párja mindent megtesz, hogy kirángassa melankolikus hangulatából. Bár mindkettejüknek sok a dolga, próbáljanak a hétvégén kicsit kiszakadni a mókuskerékből.
Egészség: Jól van, de ne aggódjon feleslegesen!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek