Horoszkóp

Június 24-30.

ABC2005. 06. 24. péntek2005. 06. 24.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Teljes erőbedobással dolgozik. Sikerül is mindennel időre végeznie, bár a munkatársak segítségére szüksége lesz. A nyaralás is elérhető távolban van, ami fokozza lelkesedését. Kisebb utazások is lehetségesek munkája miatt.
Pénz: A tervek szerint is többe kerül lakásuk felújítása, mint várta.
Szerelem: Párja kicsit elbizonytalanodott otthonuk szebbé varázsolását illetően, mert úgy érzi, meghaladja lehetőségeiket. Az igaz, hogy egyre óriásibbá nőnek elképzeléseik.
Egészség: Fel van villanyozva.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Ahhoz, hogy továbbra is sikeres maradjon hivatásában, néhány szerződését nem ártana átnéznie. Lehetséges, hogy újra kell tárgyalnia a munkaszerződések egy részét vagy a hirdetéssel kapcsolatos megállapodásokat kell felülvizsgálnia. Mindenképpen szükségét érzi a változtatásoknak.
Pénz: Saját terméke reklámozására kellene többet költenie.
Szerelem: Párja lehet, hogy a gyerekekkel vagy az unokákkal tölt egy hetet, önt pedig hagyja dolgozni. A hétvégén látogassa meg őket.
Egészség: Ne hajtsa túl magát.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Lehetséges, hogy a túlzott elvárásai miatt érzi úgy, hogy még mindig nem honorálják megfelelően munkáját. Igazán sikeresnek mondhatja magát, és örül is, hogy képességeit ki tudja bontakoztatni. Nagyobb elismerésre vágyik, mind a külvilág, mind felettesei részéről.
Pénz: Fontosak az anyagiak, de mint csak eszköz ahhoz, hogy még jobban tudjon teljesíteni hivatásában.
Szerelem: Párja a legjobb barátja is, így mindent meg tud vele beszélni, és ez most sokat segíthet.
Egészség: Ne essen túlzásokba!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Egyszer képes felülemelkedni a munkahelyi gondokon, máskor viszont annyira bántják igazságérzetét, hogy nem hagyják nyugodni. Bár időnként már csak az anyagi megfontolások tartják a cégnél, még mindig bízik a helyzet javulásában, de lehet, hogy ehhez nem elég csak a főnököt "lecserélni".
Pénz: Különmunkákból is jöhet bevétele.
Szerelem: Kicsit élvezi, hogy most ön körül forog a világ. A barátok, rokonok és párja is kellemes születésnapi meglepetéssel szolgálnak.
Egészség: Gyorsan regenerálódik.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Vagy másképpen áll a munkahelyi problémákhoz, vagy ideje másik munkahely után néznie. Jelenlegi munkájában nem tudja képességeit teljes mértékben megmutatni, mert nincs is rá igény. Olyan munkahelyre van szüksége, ahol megfelelő kihívásokkal találja szembe magát.
Pénz: Azt gondolta, talán most tudna egy kicsit félretenni, de váratlan kiadások ezt megakadályozzák.
Szerelem: Párja egy baráti összejövetelt tervez a hétvégére, mindezt csak azért, hogy önt jobb kedvre derítse.
Egészség: Ne nassoljon!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Szereti a munkáját, és a váratlan kihívások sem riasztják vissza, de kezdi kimeríteni energiatartalékait. Egyre többet gondol a szabadságra, és próbálja munkáját is ennek megfelelően átcsoportosítani. Váratlan feladatok azonban még az utolsó percben is becsúszhatnak.
Pénz: Anyagilag szerencsés időszakban van, de hajlamos túlzásokba esni.
Szerelem: Párja mindenben igyekszik a segítségére lenni, hogy a tervezett időpontban el tudjanak utazni a tengerhez.
Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Szinte mindenben sikeres, amihez most hozzáfog. Igazán csak az a gondja, hogy túl sok mindent vállal magára, és mások helyett is maga akarja megoldani a feladatokat. Jobban tenné, ha hagyatkozna, legalább néha, a munkatársak segítségére.
Pénz: Egy-két hónapon belül sikerülhet minden vágyát megvalósítania.
Szerelem: Párja ugyan örül sikereinek, de annak már kevésbé, hogy alig marad ideje a családra. A hétvégén utazzanak el valahová, akár csak látogassák meg a rokonokat.
Egészség: Jól érzi magát.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Ha a héten veszi ki a szabadságát, biztosan nagyon jól fogja magát érezni. Az elutazás előtt azonban lesz még néhány feladata, ami gyors intézkedést kíván. Az utazás előtt ellenőrizzen mindent, hogy ne érjék meglepetések.
Pénz: Bár jóval többet költ majd a nyaralásra, de az élmények kárpótolják.
Szerelem: Párja igazán boldogan várja az utazást, főleg ha a tengerpartot választották. Mindkettejüknek szüksége van a pihenésre és a teljes kikapcsolódásra.
Egészség: Szüksége van egy kis "elvonulásra".

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Sokat és kitartóan dolgozik, de lehet, hogy fél szemmel már egy másik lehetőség után kutat. Nem érzi jól magát jelenlegi munkahelyén, mert nem olyanok az elvárások, mint amilyenekre vágyott. Egyszóval nem a képességeinek megfelelő helyen van.
Pénz: Amennyi pénze jön, annyit ki is kell adnia.
Szerelem: Párja lehet, hogy lakáscserén vagy ingatlanvásárláson töri a fejét. Úgy tűnik, környezetváltozásra van szüksége, és ez nem csak a nyaralás idejére igaz.
Egészség: Hajlamosabb az idegeskedésre, mint máskor.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Ha a kommunikáció területén dolgozik vagy emberekkel kell foglalkoznia munkája során, igazán pozitív visszajelzésekre és elismerésekre számíthat. Még a legádázabb rosszakarói sem tudnak ártani önnek, bár szerezhetnek egy-két kellemetlen pillanatot. Ne értékelje túl az ügyet.
Pénz: Sikerei anyagiakban is megmutatkoznak, bár lehetnek váratlan kiadásai.
Szerelem: Párjával teljes az összhang, mind a céljaikat, mind az anyagiakat illetően. A hétvégét használják ki és lazítsanak.
Egészség: Jól van.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: A jövő héten minden munka megtalálja. Nemcsak hivatásában kell megfelelnie, de a család is öntől várja nyaralásuk megszervezését. Ha új feladatokat tűzött ki maga elé, ideje foglalkoznia a feltételek biztosításával is. Az ötlet jó, de még dolgoznia kell rajta.
Pénz: Váratlan bevételek jöhetnek, nemcsak munkájából, de még nyeremény is lehetséges.
Szerelem: Bár párja bár erősen túlzónak tartja egy-két elképzelését, mégis számíthat a segítségére a megvalósításban.
Egészség: Ne "fújjon fel" mindent!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Bizonytalannak érzi magát, mert nem tudja, hogy a készülődő főnökváltás milyen hatással lesz munkájára. Jobb, ha most nem véleményezi a történéseket, mert nem biztos, hogy jól látja a dolgokat. Adjon magának egy kis időt, hogy jól átgondolja a helyzetet.
Pénz: A családi nyaralás eléggé megviseli pénztárcáját.
Szerelem: Párja azt reméli, hogy a szabadságuk alatt ki tudnak kapcsolódni. Főleg ön miatt aggódik, mert szerinte mostanában elég nyomott a hangulata.
Egészség: Hajlamos a szélsőségekre.

Ezek is érdekelhetnek