Horoszkóp

Szeptember 30-október 6.

ABC2005. 09. 30. péntek2005. 09. 30.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A héten munkáját nyilvánosan is elismerik. Nemcsak főnöke, de még titkos ellenlábasai is kénytelenek méltányolni tevékenységét. Persze ezzel újabb irigyeket is szerezhet magának, de úgy érzi, és jogosan, hogy nagyon megdolgozott az elismerő szavakért.
Pénz: Jobban oda kellene figyelnie kiadásaira, amik mostanában megnövekedhetnek.
Szerelem: Párjával kisebb viták lehetnek anyagi kérdések miatt. Egy apró meglepetéssel, ajándékkal könnyen rendbe hozhatja az ügyet.
Egészség: Kiugró formában van.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Kitartó és eltökélt abban, hogy feladatait elképzelései szerint valósítsa meg, mégis azt kell tapasztalnia, hogy egy helyben toporog. Hiába van meg önben az elszántság, most jobb, ha hagyja a dolgokat menni a maguk útján. Külső tényezők akadályozhatják, sőt egy munkatársával is nyílt vitába keveredhet.
Pénz: Ha szükséges, egy barát kisegítheti, de különmunkából is jöhet pénze.
Szerelem: Átmeneti feszültségekre számíthat, amik gyorsan rendeződnek.
Egészség: Visszatérő gondok jelentkezhetnek.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Ne adja fel elképzeléseit, még akkor sem, ha ebben az időszakban úgy tűnik, hogy nem a megvalósulás felé haladnak. Csak átmeneti megtorpanásról van szó, ami alatt nyugodtan átgondolhatja teendőit. Kreativitása csúcsán van, merjen nagyokat álmodni, és új, szokatlan dolgokat kipróbálni.
Pénz: Otthonára vagy autójára kell a szokottnál többet költenie.
Szerelem: Jelenlegi kapcsolatában az ön munkahelyi leterheltsége okozza a legtöbb problémát. Változtasson rajta!
Egészség: Hangulatilag hullámzó időszak.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A megváltozott munkakörülmények között most már otthonosan mozog. A munkatársak többségével jó a kapcsolata, de természetesen mindenki tetszését nem lehet elnyerni, ne is törekedjen rá. Egy jóakarója vagy barátja révén újabb állásajánlatot is kaphat, de jól gondolja meg: "nem minden arany, ami fénylik".
Pénz: Elsősorban a családra, gyerekre kell sokat költenie.
Szerelem: Párja a hétvégét szívesen tölti otthon, még akkor is, ha ön ráveszi egy kis lakásrendezésre.
Egészség: Múló migrénjei lehetnek.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Sikerült maga körül olyan munkahelyi körülményeket kialakítani, hogy jól érezze magát, és a munkatársai is örömmel dolgoznak önnel. Mindezek ellenére úgy érzi, nem a megfelelő helyen van, hiszen kevés lehetőséget kap képességei kibontakoztatására, és híján van a kihívásoknak is.
Pénz: Lehet, hogy már megint rendetlenkedik az autója?
Szerelem: Családi programok várnak önökre a hétvégén, mindketten meg is lepődnek azon, hogy milyen örömteli fogadtatásban van részük.
Egészség: Jól érzi magát.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Nem panaszkodhat, munkája akad bőven. Sőt külön feladatokkal is meg kell birkóznia, így megint alig látszik ki a teendői alól. Híres precizitása nem hagyja, hogy csak félvállról végezze el munkáit, ami sok energiájába kerül. Vigyázzon, hogy ne vállalja túl magát, hiszen az ön energiája sem végtelen.
Pénz: Sok mindent szeretne megvalósítani, amihez még szüksége van anyagi forrásokra.
Szerelem: Elvonultak a viharfelhők, és úgy tűnik, teljes az egyetértés önök között.
Egészség: Kifejezetten jól érzi magát.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Olyan megbízást kap, amire nem mondhat nemet. Ez persze felborítja megszokott munkamenetét, és át kell csoportosítania tennivalóit. Szüksége lesz diplomáciai kézségére, hogy minden információhoz hozzájusson. Támaszkodjon széleskörű kapcsolatrendszerére, most hasznát veheti.
Pénz: Lehet, hogy a gépkocsicseréhez kölcsönre lesz szüksége?
Szerelem: Nem ússza meg a születésnapi "felhajtásokat", nemcsak a család és a barátok, de a munkatársak sem feledkeznek meg önről.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Képességei legjavát adja, mégis úgy érzi, nem értékelik eléggé munkáját. Nagyobb elismerésre számít, de legalább egy-két jó szóra, hiszen erején felül teljesít. Higgye el, tudják, hogy sokat és jól dolgozik, de most ön körül mindenki úszik a munkában, és örül, ha a saját feladataiban utol tudja magát érni.
Pénz: Félretehet egy keveset.
Szerelem: Kedvese csak azt látja, hogy ön szinte ok nélkül mindenbe beleköt. Ne vigye haza a munkahelyi gondjait!
Egészség: Szervi bajai nincsenek, csak lelkiek.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Még mindig szüksége lesz kifogyhatatlan energiáira, hiszen a héten sem lesz kevesebb a teendője. Ráadásul egy-két feladattal újra foglalkoznia kell, aminek egyáltalán nem örül. Kisebb viták lehetnek egy-két munkatárssal, de ez csak a feszített munkatempó számlájára írható.
Pénz: Igazából egy érdekes tanfolyamra költene.
Szerelem: Párjával együtt egy fergeteges bulin vehetnek részt barátaik társaságában. Igazán jókor, mert szükségük van a kikapcsolódásra.
Egészség: Vigyázzon, a torka begyulladhat!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Hivatásában sikeres időszaka van. Minden olyan elképzelését sikerülhet megvalósítania, amiről eddig csak álmodott. Lehet, hogy még dolgoznia kell a tervein, de ez ne tántorítsa el, hiszen ha valakiben, önben megvan a kellő kitartás a dolgok végigviteléhez.
Pénz: Bevételei növekedhetnek.
Szerelem: Párja tudja, hogy mennyire fontos önnek, hogy elérje céljait, ezért a háttérből támogatja önt. Szüksége is van az érzelmi biztonságra, hogy mindennapi harcait megvívhassa.
Egészség: Jól érzi magát.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Munkájában népszerű, különösen, ha tanítással vagy neveléssel foglalkozik. Úgy érezheti, önnek is szüksége van még képességei fejlesztésére. Erre most ragyogó alkalmak nyílnak. Nem kizárt egy külföldi tanulmányút sem. De az is lehetséges, hogy egy külföldi oktató által vezetett tanfolyamon vesz részt.
Pénz: A továbbképzések mind plusz kiadások, és az adósságokat is rendezni kell.
Szerelem: Párja szívesen csatlakozna önhöz egy számára is izgalmas tanfolyam elvégzésében.
Egészség: Nem lesznek problémái.

Halak (II. 19-III. 20.
Munka: Ha türelmesen kivárja a dolgok alakulását, kedvező fordulatokra számíthat. Ebben az időszakban fontolja meg, hogy kivel osztja meg gondolatait, és fektessen nagyobb hangsúlyt arra, hogy visszafogottan kommunikáljon. Ne siettesse az ügyek alakulását!
Pénz: Ha lakásvásárláson, -cserén töri a fejét, jól gondolja át, mielőtt döntene.
Szerelem: Párja mostanában rengeteget dolgozik, de ezt ön megérti, hiszen önnek is sok az elfoglaltsága. Ennek ellenére nincs "szőr a levesben".
Egészség: Feszültebb a szokottnál.

Ezek is érdekelhetnek