Róluk szól a hír

ABC2005. 09. 23. péntek2005. 09. 23.
Róluk szól a hír

Catherine Zeta-Jones
A színésznő eddig józan eszéről és talpraesettségéről volt ismert. Emlékezetes például, milyen ügyesen harcolta ki magának a legelőnyösebb feltételeket a Michael Douglasszel kötött házassági szerződésben. Most azonban kicsit megingatta a róla kialakult képet. Állítólag 24 fontot, vagyis kilencezer forintot fizetett azért, hogy walesi levegőt szippanthasson, ha nem másként, hát palackból. Zeta-Jones, a lelkes honleány megismerkedett egy üzletemberrel, aki walesi levegővel kereskedik. Így hát, ha a szép walesi származású színésznő Kaliforniában hazai ájerre vágyik, csak kihúzza a dugót az üvegből és beleszagol.

Michael Jackson
Hónapokig tartó hallgatás után visszatért. Zenét szerez, segélykoncertet szervez a Katrina hurrikán áldozatainak megsegítésére, egyszóval új életet és új karriert tervez. Birtokot vett Bahreinben; az ottani uralkodó fia jó barátja lett, ezért ott akar letelepedni. Gyermekeit már oda is költöztette. A hírhedett Neverland, Jacko mesebirodalma valószínűleg piacra kerül. Egy interjúban elmondta, hogy élete legborzalmasabb eseménye az ellene folytatott per, s a vád minden szava hazugság volt. Közben olyan hírek is felröppentek, hogy Jacko meg akarja változtatni külsejét, és a teljesen elnőiesedett arcát valamiképpen vissza akarja férfiasítani. Plasztikai sebészek azonban erős kétségeiket fejezték ki a terv kivihetőségével kapcsolatban.

Chelsea Clinton
Szerelmi bánatában véget akart vetni életének: a volt amerikai elnök, Bill Clinton lánya súlyos depresszióval küzd, amióta vőlegénye, Ian Klaus elhagyta. A fiú beleszeretett valaki másba, aki sokkal magasabb, szőkébb és szebb, mint Chelsea. A lány rengeteg gyógyszert szedett be, de szerencséjére egy barátja időben megtalálta, és így sikerült megmenteni az életét. Szülei teljesen összetörtek a hír hallatára, s most el sem mozdulnak szomorú lányuk mellől.

Britney Spears
Világra hozta kisfiát. A 23 esztendős énekesnő bőven kiaknázta várandósságának minden reklámlehetőségét. Három héttel korábban szült, császármetszéssel. A hatalmas médiafelhajtás persze nem maradt el, riporterek hada tanyázott a santa monicai kórház előtt. Az énekesnő mintegy harmincmillió forintnak megfelelő összegért az egész szülészetet lefoglalta, s szülése közben negyven testőr oltalmazta. Britney amúgy óriási cirkuszt csapott, már az első fájások után üvöltve követelte, altassák el. Anya és babája egészséges, jól vannak. A legújabb hír szerint azonban a sztár inkább foglalkozik sajtójával és alakjával, mint bébijével.

Harry herceg
Megítélése sokat javult a brit közvélemény szemében: nagykorúként adott első tévéinterjújában meglepő érettségről adott bizonyosságot. A 21 éves fiatalember, Károly és Diana kisebbik fia korábbi botrányaival kapcsolatban megbánást tanúsított, a náci egyenruhás bulizását pedig egyenesen élete legnagyobb baklövésének nevezte. Ugyanakkor öntudatosan kijelentette, hogy joga van egy pohár sörhöz vagy cigihez. Harry elmondta, hogy édesanyja ma is hiányzik. Ugyanakkor rokonszenvvel nyilatkozott mostohaanyjáról, akit pedig közismerten nehezen fogadott el. "Mindenkinek meg kell értenie, hogy nehéz helyzetben van. Nagyon rokonszenves, csodálatos asszony, aki apánkat boldoggá tette, és ez a legfontosabb. Vilmossal együtt őszintén szeretjük" - mondta. Jövőjéről szólva kijelentette, hogy a katonai akadémia elvégzése után a gyalogságnál akar szolgálni, de folytatni szeretné anyja karitatív tevékenységét is. Barátnőjéről, Chelsyről csak diszkréten beszélt, mondván, a lány nem szereti a nyilvánosságot.

Ezek is érdekelhetnek