Horoszkóp

November 25-december 1.

ABC2005. 11. 25. péntek2005. 11. 25.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Lehet, hogy már abban bízott, ez a hét egy kicsit lazább lesz, de nem így alakul. Váratlan gondok merülhetnek fel feladatai során, amik megoldásához szüksége lesz kreativitására és gyors helyzetfelismerő képességére. Néhány megértő munkatársa a segítségére lehet.
Pénz: Olyan bevételei jöhetnek, amikre egyáltalán nem számított.
Szerelem: Párkapcsolatában minden rendben van. Kedvese családi látogatást tervez a hétvégére, és végre egy kis pihenésre is jut idejük.
Egészség: Jól van, de lazítson.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Úgy érzi, hogy lassan minden kezd a helyére kerülni. Ennek ellenére, lehet, hogy még vannak tisztázatlan ügyei, de a héten sikerülhet előrébb jutnia ezekben is. A kommunikáció területén sikeres, és erős a meggyőzőképessége, ezt használja ki.
Pénz: A családdal kapcsolatos kiadásai megnövekedhetnek, és gyermeke is több zsebpénzt szeretne.
Szerelem: Párja fel van villanyozva, és boldogan tervezgeti a jövőt. Lehet, hogy új otthonba szeretne költözni, vagy ezt akarja átalakítani?
Egészség: A torka begyulladhat.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Úgy érzi, a munka dandárján már túl van. Időarányosan biztosan jól áll feladataival, de a héten mégis akad egy felkérés, ami ezt egy kicsit felborítja. Bár szívesen vállal fel új kihívásokat, ez mégis több vesződséggel jár, mint elsőre látszik.
Pénz: Jobban áll, mint tervezte, de többet is költ.
Szerelem: Párja a hétvégére kirándulást tervezet, de lehet, hogy bevásárlókörút lesz belőle. Hiába is keresne ellenérveket, úgysem tudja megúszni!
Egészség: Fogytán van energiakészlete, szedjen vitaminokat.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Főnöke kénytelen elismerni, hogy az ön szakmai észrevételei sok kellemetlenségtől mentették meg. Mindez örömmel tölti el, de úgy érzi, hogy csak ilyen "vészhelyzetekben" tudja megmutatni képességeit, és ez nem elégíti ki, s igazságérzetét is zavarja.
Pénz: Keményen dolgozik, hogy megszilárdítsa helyzetét.
Szerelem: Az a legjobb, ha a hétvégére nem terveznek semmit, mert úgyis minden másképpen alakul. A barátok és a család is gondoskodnak majd programjukról.
Egészség: Vigyázzon, ne csússzon el!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Munkában nincs hiány, de nem bánja, hogy ilyen sok a tennivalója, mert képességeit kamatoztathatja. Főnöke is elismeri tevékenységét, sőt sok ügyben szabad kezet kap. Ez ugyan átmenetileg "feldobja", de hosszú távon nem oldja meg gondjait.
Pénz: Több bevételre számíthat, mint rendesen. Jutalom vagy plusz juttatás van kilátásban.
Szerelem: Párjával boldogan tervezgetik a karácsonyi meglepetéseket. Barátaik meglátogathatják önöket a hétvégén, vagy közös programon vehetnek részt.
Egészség: Jól érzi magát.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Kötelességtudata és precizitása nem engedi meg, hogy félkész munkákat adjon ki keze közül. Sokat dolgozik, és tevékenységét értékeli környezete és a külvilág is. Kétségkívül anyagilag sem jár rosszul, de néha úgy érezheti, hogy szakmai képességeit aprópénzre váltotta.
Pénz: Elképzelései szerint alakulnak ügyei.
Szerelem: Párja elhanyagoltnak érzi magát, de tudja, hogy milyen fontos önnek a munkája. Nem mindig tudjuk az egyensúlyt megtalálni, a munka és a család között, igaz?
Egészség: Általában jól van.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Lehet, hogy főnökváltás van készülődőben, és ez az ön munkáját is érinti majd. Nem minden hír igaz, ami mostanában lábra kapott. Lehetséges, hogy olyan új felettest kap, akit vagy már ismer, vagy aki számít az ön szakmai tudására. Nem biztos, hogy önnek is változtatnia kell.
Pénz: Szerencsés időszaka van, váratlan anyagi elismerésekre is számíthat.
Szerelem: Párja bizakodik abban, hogy az ön munkahelyi dolgai pozitívan alakulnak. Lehet, hogy szeretne az ünnepekre elutazni?
Egészség: Ne idegeskedjen!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Örömmel veszi tudomásul, hogy egy kicsit könnyebben halad feladatai megoldásával. Még mindig rengeteg a tennivalója, de szerencsére olyan váratlan ötletek, megoldások jutnak az eszébe, amik a segítségére lehetnek. Főnöke bízik az ön szakmai képességeiben.
Pénz: Vágyai szerint alakul anyagi helyzete, de váratlan kiadások becsúszhatnak.
Szerelem: Mindketten eléggé leterheltek, így nem sok időt tudnak együtt tölteni. Lepje meg kedvesét egy kellemes programmal a hétvégén.
Egészség: Kicsit túlpörgeti magát.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Úgy érezheti, hogy hiába próbál meg mindent, a legnagyobb igyekezete ellenére is mintha egy helyben topogna, nem halad előre ügyeiben. Ráadásul a főnökkel is lehetnek nézeteltérések. Lehet, hogy megkérdőjeleződik önben, hogy egyáltalán jó helyen van-e. Ne kapkodja el a döntést!
Pénz: Nincsenek anyagi gondjai, és folyamatosan csordogálnak bevételei is.
Szerelem: Párja családjában lehetnek problémák, de a megoldás nem az ő kezében van, ezért jobb, ha nem idegesíti magát ezen.
Egészség: Kimerült.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: A külvilág igazán sikeresnek ítéli. Felettese elégedett munkájával. Váratlan újabb felkéréseket is kaphat, amelyeknek örömmel tesz eleget. Már csak az a kérdés, hogy mikor fogja mindezt megoldani, hiszen alig látszik ki teendőiből. Persze kitartásban nincs hiánya, és ez fogja segíteni.
Pénz: Nincs oka panaszra, jobban áll, mint tervezte.
Szerelem: Párja egy rövid utazást tervezne az ünnepekre, csak még az ön beleegyezésére vár. Nem rossz ötlet, gondolja meg!
Egészség: Közlekedjen óvatosan!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Ha bízik saját képességeiben, a várt siker nem marad el. Higgye el, hogy tudása biztos alapokon nyugszik, és ez lehetőséget ad önnek, hogy terveit megvalósíthassa. Váratlan lehetőség is kínálkozik egy olyan elképzelése tető alá hozására, amiről már lemondott.
Pénz: Előre nem látott, kedvező fordulatra számíthat.
Szerelem: Párja nem állhatja meg, hogy ne tegye szóvá elhanyagoltságát. Vonja be terveibe, lelkes hívre és segítőtársra talál benne.
Egészség: Jól van, de érzelmileg nincs a csúcson.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Munkájában sikerek kísérik. Lehetséges, hogy egy kis külsőnyomásra, ön kap meg egy nagyobb felelősséggel járó beosztást. Bízzon jobban képességeiben, és a héten az összeköttetései adta lehetőségeket is használja ki!
Pénz: Vannak titkos vágyai, álmai, amik megvalósítására most lehetőség nyílik, csak bírja a pénztárcája.
Szerelem: Párja együtt izgul önnel szakmai sikereiért. A hétvégét töltsék otthon, és pihenjenek, kapcsolódjanak ki!
Egészség: Általában jól érzi magát, csak egy kicsit szorong.

Ezek is érdekelhetnek