Horoszkóp

November 18-24.

ABC2005. 11. 18. péntek2005. 11. 18.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Mozgalmas hete lesz. Váratlan, sürgős feladatok egész sora várja. Használja fel ügyesen a kínálkozó segítségeket, hogy időre végezhessenek. Bár igaza van abban, hogy gyorsabban is haladhatnának, ha mindenki pontosan elvégezné a ráeső feladatokat, most mégse adjon hangot véleményének.
Pénz: Sokat költ, de extra bevételei is jönnek.
Szerelem: Számtalan baráti meghívásnak kell eleget tenniük, így alig marad idejük a pihenésre, pedig mindkettejüknek szüksége lenne rá.
Egészség: Néha túlfeszíti a húrt.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Annak ellenére, hogy gyorsabban szeretne eredményeket elérni, nem panaszkodhat, a munkatársai minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy rendben menjenek az ügyek. Legyen egy kicsit türelmesebb, az év végére minden a helyére kerül.
Pénz: Váratlan lehetőségek kínálkoznak, jól gondolja át őket. Ha peres ügye van, abban most kedvező fordulatra számíthat.
Szerelem: Családi gondokra kell gyógyírt találniuk. Bár egyformán látják a probléma megoldását, mégsem lesz könnyű keresztülvinniük.
Egészség: Energikus.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Sokat idegeskedik azon, hogy munkáinak jó legyen a fogadtatása. A héten sikerekre számíthat és pozitív visszajelzésekre, amik kitartásra ösztönzik. Kétségkívül rengeteg a tennivalója, de ha az ember örömmel végzi feladatait, a terheket sem érzi olyan nehéznek. Pénz: Munkájából több bevételre számított, a héten még jöhetnek pénzek.
Szerelem: Párja alig látja önt mostanában, és ugyan tudja és megérti, hogy sok a munkája, szeretné, ha őt sem hanyagolná el.
Egészség: Jól van, csak ne essen túlzásokba!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Mostanában örömmel végzi feladatait, a hite is kezd visszatérni. Úgy érzi, szükség van az ön eddig kihasználatlan szakmai képességeire. Persze nem állhatja meg, hogy ezt ne tegye szóvá az illetékeseknél. Számoljon tízig, mielőtt elmondaná a véleményét!
Pénz: Különmunkából is lesz bevétele.
Szerelem: Párja legszívesebben otthon töltené a hétvégét, de a baráti meghívásokat nem lehet visszautasítani. Ön is inkább egy kis nyugalomra vágyna, de ez most nem így alakul.
Egészség: Érzelmileg hullámzó.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Ahogy közeledik az év vége, egyre több feladatot kell megoldania. A munkatársak, bár igyekeznek, mégsem felelnek meg az ön magas szakmai elvárásainak. Főnöke ismeri képességeit, és támogatja is munkájában, bár szerinte is túl magasra teszi a mércét.
Pénz: Már most örömmel költ a karácsonyi ajándékokra.
Szerelem: Párja boldogan tölti otthon a hétvégét, de egy rokonlátogatást nem úsznak meg. Pihenjenek, nézzenek meg egy jó filmet, lustálkodjanak egy kicsit.
Egészség: Fogyasszon kevesebb édességet!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Nagyon pozitív visszajelzéseket kap munkáival kapcsolatban, főleg, ha a médiában dolgozik. Persze sokat is tett az elismerésekért, sőt erején felül teljesített, és még hol a vége! Mostanában már ön is érzi, hogy kicsit túlvállalta magát!
Pénz: Várjon még az ajándékvásárlásokkal, úgy sincs ideje rá!
Szerelem: Párja "fellázadt"! Elege van abból, hogy ön a hétvégén otthon is dolgozik. Most nincs kifogás, ki kell mozdulnia, és engednie kell kedvesének. Nem fogja megbánni!
Egészség: Kicsit feszült.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Örömmel végzi feladatait, mert tudja, hogy szakmai tudását értékelik. Jelenlegi munkája, a folyamatosan változó körülmények miatt, rejtett képességeit is a felszínre hozza. Még mindig képes megújulni munkájában!
Pénz: Anyagilag szerencsés időszaka van, a vágyai szerint alakul helyzete.
Szerelem: Kettejük viszonyában nincs felhő az égen. Családi kérdésekben azonban lehetnek nézeteltérések, de ön szerint párja nagyobb jelentőséget tulajdonít a helyzetnek, mint kellene.
Egészség: Fel van villanyozva!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Az önérvényesítés területén szerencsés időszaka van. Munkáját nemcsak a környezete, de külsősök is elismerik. Csak főnöke fukarkodik a dicsérő szavakkal, de az sem baj, ha a borítékban adja tudtára az elégedettségét, igaz?
Pénz: Végre az elképzelései szerint kezd alakulni helyzete. Szüksége is van rá, hiszen rengeteg ajándékot kell még vásárolnia.
Szerelem: Zökkenőmentes a kapcsolatuk, bár kevés idejük marad egymásra. A hétvégi program a vártnál is jobban sikerül.
Egészség: Könnyen megfázhat.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Mintha elvesztette volna hitét, mert olyan tényre derült fény, ami alapjaiban rengette meg bizalmát. Persze nem mindig minden hír igaz! Természetesen ettől függetlenül képességei szerint a legjobbat nyújtva végzi feladatait.
Pénz: Jönnek a bevételek, de egyik munkájáért késve kaphatja meg a munkadíjat.
Szerelem: Párja váratlan ötlettel állhat elő. A tervezett rokonlátogatás elsőre nem nyeri meg a tetszését, de önt is meglepi, hogy végül is milyen jól érzi magát.
Egészség: Általában jól van.
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Úgy érzi, hogy összecsapnak feje felett a hullámok. Annyi a teendője, hogy kezd kételkedni abban, hogy valaha is a végére jut feladatainak. Használja kiváló tervező- és szervezőképességét, és vegye igénybe a felajánlott segítségeket is. Tartson ki!
Pénz: Anyagilag jóval kedvezőbb a helyzete, amit a különmunkáinak is köszönhet.
Szerelem: Párja és ön is egy csendes, nyugodt hétvégére vágyik, de vannak kötelezettségek, amik alól nem bújhatnak ki.
Egészség: Többet idegeskedik, mint kellene.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Lehet, hogy nem mindent tudott megvalósítani, amit szeretett volna. Így is sikeres, és elismerik szakmai tudását. Nagyszabású tervei megvalósítása még várat magára, de élvezze most eddig elért eredményeit! A kis sikerek is sikerek, tudjon örülni nekik!
Pénz: Anyagilag is sikeres időszaka van. Váratlan bevételei is lehetnek.
Szerelem: Párja mindenben támogatja, és önnel örül a sikereinek. Nem is vágyik semmi másra, csak egy kicsivel több figyelemre. Mutassa ki ragaszkodását!
Egészség: Érzelmileg szélsőséges.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Lehet, hogy megingott a hite abban, hogy minden képességnek a birtokában van, ami szükséges új feladatai ellátásához. Ez csak egy átmeneti zavar, hamarosan kap megerősítéseket arra nézve, hogy ön a legalkalmasabb erre a beosztásra.
Pénz: Ha az elképzelései szerint szeretne vásárolni, az lehet, hogy meghaladja a jelenlegi lehetőségeit.
Szerelem: Párja biztos abban, hogy ön sikeres lesz munkájában, és nem hagyja, hogy elbizonytalanodjon.
Egészség: Ügyeljen a vérnyomására, és kevesebbet aggódjon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek