Horoszkóp

November 4-10.

ABC2005. 11. 04. péntek2005. 11. 04.
Horoszkóp

Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: A héten sok olyan tényező akad munkája során, ami hátráltatja. A mozgatórugókra nem mindig derül fény, de lesznek, akik felnyitják a szemét egy-két kérdésben. Lehet, hogy a kapott információk miatt megrendül a hite néhány emberben, de lesznek olyanok is, akikben nem csalódik.
Pénz: Kifolyik a keze közül a pénz, hiába is jön több.
Szerelem: Kedvese nehezen mutatja ki érzelmeit, talán az ön kezdeményezésére vár. Egy nagy beszélgetés sok mindent helyre tenne.
Egészség: Érzelmileg szélsőséges.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Ne kapkodjon el semmit, ez egyébként sem jellemző önre. Ha fontos döntéseket kell meghoznia, próbáljon meg elvonatkoztatni a külső megítélésektől, és hite szerint cselekedjen. Bár jobban tenné - ha erre van lehetősége -, ha hagyna magának egy kis időt a mérlegelésre.
Pénz: A hétvégi családi program sokat könnyít pénztárcáján.
Szerelem: Párja tele van családi gondokkal, amikkel egyedül nem tud megbirkózni. Tudja, hogy ön mellette áll, de most hathatósabb segítségre számít.
Egészség: Problémamentes.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: A héten ki sem látszik a teendőkből, különösen, ha a kommunikációnak fontos szerepe van munkájában. A sikerek, amiért oly sokat dolgozott, népszerűvé teszik, és ez még több feladatot ró önre. Kitartása és hite segíteni fogja, de a munkatársakkal szemben legyen türelmesebb.
Pénz: Szilárdabb helyzetben van, de váratlan kiadásai lehetnek.
Szerelem: Bár párja is meglehetősen fáradt lesz, a hétvégi programot már nem tudják lemondani. Próbáljon meg lazítani, kikapcsolódni!
Egészség: Jól van, de fogytán az energiája.
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Ne üljön fel a pletykáknak, és ne keressen titkos ellenségeket ott is, ahol nincsenek. Lehet, hogy nem minden az elvárásai szerint alakul, és úgy érzi, nincs is szükség képességeire. Lehet, hogy kicsit csalódott, de nézze a jó oldalát is. Lesz ideje, hogy tovább képezze magát.
Pénz: Nem panaszkodhat, különmunkából is jön bevétele.
Szerelem: Párja sok mindent szeretne önnel megbeszélni. Legyen nyitott, és ne odázza el a beszélgetést, a dolgok maguktól most nem oldódnak meg.
Egészség: Hajlamos a túlzásokra.

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Több olyan gonddal találta magát szembe, amik alapjaiban rengették meg. Úgy érzi, szélmalomharcot folytat azért, hogy haladjanak a feladataikkal. A munkatársak közül is néhányban csalódnia kell. Kezd elege lenni az egészből. Ha tud, vegyen ki néhány napot.
Pénz: Hajlamos most költekezni, de ha örömet okoz, miért ne?
Szerelem: Párjával kisebb összezördülések lehetnek családi ügyekben. Mindketten a saját igazukat hajtogatják, pedig valahol középen van a megoldás.
Egészség: Ha kell, cseréljen szemüveget.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Még mindig van feladata bőven. Mostanában lehet, hogy cserbenhagyja kiváló időbeosztása, de ez csak átmeneti gond. Vajon túl sokat vállalt? Kötelességtudata és precizitása miatt lehet, hogy otthon is a munkájával kell foglalkoznia.
Pénz: Végre olyan dolgokra is költhet, amikben igazán örömét leli.
Szerelem: Párjának meg kell harcolnia a hétvégi programért. Lássa be, hogy önnek is szüksége van egy kis környezetváltozásra, lazításra!
Egészség: Ne hajtsa túl magát, megviselheti az idegrendszerét!
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Újabb és újabb megbízásokat kap. Bár valóban szereti a munkáját, kicsit úgy érzi, hogy a munkatársak visszaélnek segítőkészségével. Előbb-utóbb minden feladat önnél köt ki. Ne hagyja magát kihasználni, az ön energiái sem végtelenek. Segítsen, amennyit csak tud, de szabjon határt magának!
Pénz: Anyagi helyzete elvárásainak megfelelően alakul, de most ne fektessen be nagyobb összeget.
Szerelem: Párja nem bánná, ha egy rövid külföldi útra mehetnének. Nagy szüksége van a kikapcsolódásra.
Egészség: Túlpörgeti magát.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Egyáltalán nem bizonyultak igaznak a mostanában lábra kelt híresztelések. Sokan a munkatársak közül rosszul ítélték meg az eseményeket. Volt, amit esetleg ön sem látott tisztán, de lassan helyére kerülnek a dolgok, és kialakul egy új munkarend. Önnek pedig lehetősége lesz bizonyítani szakmai rátermettségét.
Pénz: Változékony a helyzete, de a héten kicsit jobban áll majd.
Szerelem: Párja tudja, hogy mivel járhat az ön kedvében. Hagyja magát kényeztetni!
Egészség: Gyulladásos betegségek jelentkezhetnek.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Mozgalmasnak ígérkezik a hét. Lehet, hogy néhány kellemetlen ügyben is döntenie kell. Igazságérzete most sem hagyja cserben, ezért csak olyan feladatokat vállaljon el, amiben ez nem sérül. Nem baj, ha elmondja az álláspontját, csak arra vigyázzon, hogy tisztán és érthetően fogalmazzon, mert különben félreérthetik.
Pénz: Lehet, hogy gépkocsijára kell költenie?
Szerelem: Párjára mindenben számíthat, ossza meg vele gondjait. Váratlan meghívásnak kell eleget tenniük.
Egészség: Ügyeljen a vérnyomására!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Úgy érzi, hiába próbál meg mindent, alig halad feladataival. Lehet, hogy még saját képességeiben is elbizonytalanodik. Ezek múló gondok, és nagyfokú leterheltségének tudhatók be. A jövő héten már az eredmények is kezdenek megmutatkozni.
Pénz: Nem is érti, hogy pontosan hova is tűnik el bevétele.
Szerelem: Párja szívesen visszavonulna a családi "barlangba" a hétvégére. Szükségük is van egy kis nyugalomra, hogy feltöltődjenek.
Egészség: Ha fogászati vagy ízületi gondok jelentkeznek, kezeltesse!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Valószínűleg csak ön nem veszi észre, hogy egyre népszerűbbnek és sikeresebbnek tartják. A barátok és a munkatársak is folyamatosan erősítik önbizalmát, hát ne kételkedjen! Az elképzelései, vágyai lassan kezdenek testet ölteni, ne legyen türelmetlen!
Pénz: Váratlan pénzforrásra bukkanhat, ami lehet egy különmunka is.
Szerelem: Párja sem érti, hogy mitől tud néha annyira elbizonytalanodni magában. Számíthat rá, sziklaszilárdan ön mellet áll és segíti elképzelései megvalósításában.
Egészség: Jól van.

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Szakmai képességei lehetővé teszik, hogy komolyabb feladatokat is elvállaljon. Mégis, mintha saját magát korlátozná, vagy egyszerűen csak nem bízik abban, hogy helyesen dönt, ha nagyobb felelősséget vállal magára. Amíg nem tisztázza magában, hogy merre is menjen, nem tud sikereket elérni.
Pénz: Egy rövid utazásra vagy háztartása felújítására költhet.
Szerelem: Párja bízik az ön képességeiben, és biztatja is, hogy vállaljon nagyobb feladatokat. Hallgassa meg, kitűnően érvel!
Egészség: Nincs a csúcson.

Ezek is érdekelhetnek