Horoszkóp

Szeptember 29-október 5.

ABC2006. 09. 29. péntek2006. 09. 29.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Olyan feladatok kerülnek előtérbe a héten, amiken sokat kell dolgoznia. Szüksége lesz képzelőerejére, hogy előre lássa az eredményeket, különben lelkesedése hamar alább hagyna. Sziszifuszi munkának tartja ügyeit, de ha megvan önben a kellő eltökéltség, sikeresen túljut a nehézségeken is.
Pénz: Kaphat egy kedvező ajánlatot.
Szerelem: Mélyen érzi, hogy párjával egy életre szóló szövetséget kötött. A hétvégén több meghívásnak is eleget kell tenniük.
Egészség: Jól van, és gyorsan regenerálódik.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Sok lesz a tennivalója. Több megbeszélés, tárgyalás is várhat önre, esetleg régen elhúzódó ügyekre tehet pontot a héten. Ha külső eseményekről kell véleményt mondania, tartózkodjon a szélsőséges megnyilvánulásoktól, ami egyébként nem jellemző önre.
Pénz: Külső munkákból jöhet nagyobb bevétele.
Szerelem: A ház körüli munkák lefoglalják önöket a hétvégén. Párja tele van elképzelésekkel az otthonuk felújításával kapcsolatban, de szánjanak időt a pihenésre is!
Egészség: Nagyobb gondok nem jelentkeznek.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Ideje, hogy ötleteit és elképzeléseit átültesse a gyakorlatba. A körülmények kedvezően alakulnak, bár a bizonytalanság még mindig ott van a levegőben, de ha kitart meggyőződése mellett, sikerre viheti ügyeit. Legyen következetes, és ne adja fel az álmait!
Pénz: Nem várt bevételek érkezhetnek, esetleg különmunkákból.
Szerelem: Párja fáradtabb a szokottnál, és nagyobb szüksége van az ön megértésére, mint máskor. Kényeztesse egy kicsit!
Egészség: Bármilyen problémája van, gyors javulásra számíthat.
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Nem látja túl rózsásnak a helyzetét. Meggyőződése, hogy hamarosan gyökeres változások lesznek a munkahelyén, ami önt is érinti. Egyre inkább hajlik arra, hogy egy ajánlatot komolyan vegyen. Várja ki az események alakulását, és ne ön mondjon fel, az idő nem sürgeti!
Pénz: Kölcsön felvétele nem az igazi megoldás.
Szerelem: Párja átérzi az ön helyzetét, és próbál is segíteni a maga módján. A héten kaphatnak egy kedvező ingatlanajánlatot, amit érdemes megfontolniuk.
Egészség: Jól regenerálódik.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Hiába van igaza alapvető szakmai kérdésekben, ha nincs kivel végigvinni az ügyeket. Lehetséges, hogy újabb munkatársától kell megválnia, és kezdheti a betanítást elölről. Igazából az a legnagyobb gondja, hogy így nem jutnak egyről a kettőre, minden igyekezete ellenére sem.
Pénz: Egy rokonának vagy családtagjának az ön segítségére van szüksége.
Szerelem: A felszín alatt láthatatlan feszültségek vannak, de ön jó érzékkel kezeli a helyzetet.
Egészség: Inkább érzelmi gondjai vannak, mint fizikálisak.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Ragyogó szakmai képességei egyre több munkát hoznak önnek. Fontos, hogy ügyeljen a szerződései megkötésekor a részletekre, és alaposan nézze át, mielőtt aláírná. Lehet, hogy sokat dolgozik, és néha úgy érzi, hogy túlzásba viszi, de a váratlan elismerések és népszerűsége kárpótolják.
Pénz: Több helyről is érkezhetnek bevételek.
Szerelem: Szakítsanak maguknak egy kis időt arra, hogy csak egymással foglalkozhassanak. A hétvégén ne dolgozzon, törődjön többet kedvesével!
Egészség: Fejfájásai lehetnek.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Igazán elemében érzi magát, és úgy gondolja, hogy hatással lehet az események alakulására. Szakmailag lehetősége lesz véleménye kifejtésére, akár nagyobb nyilvánosság előtt is. Meggyőződése, hogy ideje lépéseket tenni céljaik megvalósítására, még akkor is, ha vannak tisztázatlan körülmények. Legyen diplomatikus!
Pénz: Jobban áll.
Szerelem: Párja igazán odavan önért, és csodálja munkabírását. Természetesen viszonzásra is vágyik, és egy kis romantika csodákat tehet!
Egészség: Ne hajtsa túl magát!

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Szakmai képességeinek és egy kis baráti segítségnek köszönhetően gyorsabban halad véget nem érőnek tűnő feladataival. A héten nem érzi annyira nyomasztónak a hivatásbeli megpróbáltatásokat és a túlzó családi elvárásokat. Lazítson!
Pénz: Mindenképpen pénz áll a házhoz.
Szerelem: Párjának sikerül bevonni önt is a ház körüli munkákba, így hamarabb is végeznek, és szórakozásra is marad idejük. Az egyedülállók, ha nem mutatják ki érzelmeiket kedvesüknek, akár el is veszíthetik őt.
Egészség: Fáradékony.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Úgy tűnik, a nagy hajtásnak vége, és minden a normális kerékvágásban folyik tovább. Éppen ideje, mert a kimerültség jelei már mutatkoztak önön. Az viszont jó érzéssel töltheti el, hogy szakmailag kifogástalan munkát végzett, és minden nehézség ellenére határidőre.
Pénz: Jövedelméből most kell félretennie.
Szerelem: A jövő héten lehetőségük lesz egy hosszú hétvégén kipihenni magukat. Bár ön boldogan utazna el hosszabb időre is, párja ezt most nem teheti meg.
Egészség: Lazítson, kapcsolódjon ki!
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: A héten amihez csak kezd, siker koronázza. Még legtitkosabb vágyait is valóra válthatja. Egyre azonban vigyáznia kell: ne fecsegje ki a siker mámorában terveit és szakmai elképzeléseit! Munkájáról csak annyit mondjon, amennyi szükséges, legyen mértéktartó!
Pénz: Kedvezőbb a helyzete.
Szerelem: Lehetséges, hogy párja új otthonra vágyik? Bár az anyagiak még nem állnak teljesen rendelkezésre, váratlan ajánlatot kaphatnak. Igaz, hogy ön nem szívesen költözne, de érdemes megfontolnia.
Egészség: Jól van.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Fontos, hogy ne hagyja magát elbizonytalanítani semmilyen külső körülmény hatására. Tudja, hogy jó úton van, tegye a dolgát, és bízzon a sikerben! A siker záloga az ön kezében van, ne hagyja szertefoszlani, dolgozzon érte! Világosan kommunikáljon!
Pénz: Váratlan kiadások és bevételek jellemzik helyzetét.
Szerelem: Kisebb, vibráló feszültségek lehetnek kapcsolatukban, anyagi kérdésekben. Ne feszítse túl a húrt, hagyja, hogy párja találjon megoldást!
Egészség: Az idegeskedésen kívül nincs gondja.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Nincs könnyű helyzetben, legalábbis így gondolja. Mostanában mintha kicsit mellőznék, és ez senkinek sem esik jól, ráadásul csak gyengíti amúgy is ingatag önbizalmát. Szerencsére ebből a külvilág semmit sem vesz észre. Váratlan változások bármikor történhetnek, és egyáltalán nem biztos, hogy az ön számára kedvezőtlenek.
Pénz: Más munkából is jöhet pénze.
Szerelem: Párja hisz önben, és tudja, hogy hamarosan újra megtalálja önmagát.
Egészség: Migrénes fejfájásai vagy allergiás tünetei lehetnek.

Ezek is érdekelhetnek