Horoszkóp

Szeptember 22-28.

ABC2006. 09. 22. péntek2006. 09. 22.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Nem panaszkodhat, igazán sikeres hetet tudhat maga mögött. Fegyelmezettsége és kitartása erősebb volt, mint saját akaratának érvényesítése, és ez meghozta az eredményeket. Munkáit nemcsak a bennfentesek, de a kívülállók is értékelik. Foglalkozzon a továbbképzésével is!
Pénz: Nincsenek gondjai, bár költekezős hangulatban van.
Szerelem: Szükségük van arra, hogy egy kicsit elvonuljanak a világ zajától, és csak egymásra figyeljenek.
Egészség: A hétvégén pihenjen, lazítson, eressze ki a gőzt!

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Lehet, hogy úgy gondolja, egy külső esemény gyökeres változtatásokat indíthat el, de még korai ilyen messzemenő következtetéseket levonni. Ha lesznek is változások a munkájával kapcsolatban, azt csak ön kezdeményezheti, de csak akkor tegye, ha hisz annak szükségszerűségében!
Pénz: Egy befektetésével nem elégedett.
Szerelem: Párja kicsit feszültebb, és többet aggódik gyermekükért, mint kellene. A hétvégét töltsék baráti társaságban, hogy kikapcsolódhassanak!
Egészség: Fejfájásai lehetnek.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Lehet, hogy elbizonytalanodott a sikerben, és úgy gondolja, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét. Ötletei és a lehetőség, hogy megmutathatja, mit tud valójában, olyan hajtóerőt biztosítanak önnek, hogy képes megbirkózni a nehézségekkel, és önmagát is felülmúlja.
Pénz: A családi kiadások felborítják az egyensúlyt.
Szerelem: Párja örül a hétvégi programnak, de jó lenne, ha elmondaná, hogy milyen társaságban tervezi, mert nem biztos, hogy mindenkivel szívesen lenne együtt.
Egészség: Ne essen túlzásokba!
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Szeretne abban hinni, hogy a különmunkák átsegítik a nehézségeken. Lehet, hogy ez így is lenne, ha külső körülmények nem gátolnák folyamatosan. A héten több lesz a szerencséje, mint remélte, de az igazi megoldások még váratnak magukra.
Pénz: Gyökeres változások még nem várhatók, de lassan érik a helyzet rá.
Szerelem: Párja szerint ön túlságosan bizakodó, szerinte reálisabb megoldásokon kellene törnie a fejét. Mindenesetre rá számíthat, akármi is történjék.
Egészség: Érzelmileg bizonytalan.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Továbbra sincs kibékülve jelenlegi helyzetével. A kisstílű megoldások és a tűzoltómunka nem az ön profiljába illenek. Jelenlegi munkahelyének előnye az, hogy biztos, és hogy szakmai tudását elismerik. Ne sürgesse a változást, eljön az magától is!
Pénz: Nem áll rosszul, még egy rövid utazásra is telik.
Szerelem: Párjának sincs fényes hangulata mostanában, de a család biztos hátteret nyújt mindkettejüknek. A barátokkal töltött idő mindig jó hatással van önökre.
Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Minden szakmai tudását beleadja feladataiba. Fontos, hogy ne csak ön legyen elégedett, de megkapja az elismerést a külvilág részéről is. Ne túlozza el a felmerülő gondokat, megoldásuk során új távlatok is megnyílhatnak. A siker elsősorban öntől függ, és most attól is, hogy hogyan kommunikálja tevékenységét.
Pénz: Egy régi hagyatéki ügyből jöhet pénze.
Szerelem: Kedvesének lehet, hogy nehéz időszaka van a munkahelyén, és ez kihat a kapcsolatukra is. Legyen türelmes vele!
Egészség: Igyon több folyadékot!
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Szakmailag több lehetőség kínálkozik a jelenlegi ügyek elintézésében: vagy hagyják a dolgokat menni a maguk útján, vagy keményen a kezükbe veszik az irányítást. Ön szerint forradalmian új és szokatlan változtatásra lenne szükség. Most egyik sem üdvözítő megoldás, valahol meg kellene találni a középutat.
Pénz: Többet költött, és emiatt kicsit aggódik is.
Szerelem: Párja félti önt a munkahelyi stressz miatt, és szeretné, ha többet pihenne, és lazítana végre.
Egészség: Még mindig feleslegesen idegeskedik.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: A héten úgy érzi, hogy összecsapnak feje felett a hullámok. Szerencsére szakmai tudása biztos alapokon nyugszik, így a heti megpróbáltatásokat könnyebben átvészeli. Ne akarjon egyszerre megoldani mindent, nem fog menni! Néha a kevesebb a több.
Pénz: Lehet, hogy pluszjuttatás van kilátásban?
Szerelem: Párja kicsit túlidealizálja önt, de azt is szeretné, hogy ön jobban kimutassa az érzelmeit. Ezt kellene tenniük a függetleneknek is, ha nem félnének kiadni magukat!
Egészség: Energiahiányos.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Sikereket ért el munkájában, de sok munka árán. Természetes, hogy örül az eredményeinek, de úgy érzi, hogy a kapott elismerések nem állnak összhangban a befektetett energiáival. Mindenesetre most már szeretne valamilyen egészen más feladattal foglalkozni, persze csak akkor, ha kipihente magát.
Pénz: Anyagi elismerésben sem lesz hiánya.
Szerelem: Párja örömmel szervez meg egy pár napos pihenőt maguknak. Igazán nagy szüksége van a kikapcsolódásra, fogadja kicsit lelkesebben az ötletet!
Egészség: Pihenjen!
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Sikeresen megvalósította azokat az elképzeléseit, amiket szeretett volna. Nagy energiákat kellett mozgósítania, hogy kétségeit legyőzze. Mivel nem szereti a bizonytalanságot és a váratlan eseményeket, mégis úrrá tudott lenni rajtuk, ez különösen nagy diadal az ön számára
Pénz: Javul a helyzete.
Szerelem: Párja önnel örül a sikereinek, de szeretné, ha egy kicsit több időt tudnának együtt tölteni. Ezt a hétvégét szenteljék csak egymásnak!
Egészség: Gyorsan és jól regenerálódik.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Külső akadályok most kevésbé nehezítik a haladásban. Használja ki ezt a hetet arra, hogy ötleteit, új elképzeléseit szárnyra bocsássa! Ne halogassa az ügyeket, amit kell, tegyen meg, és támaszkodjon továbbra is szakmai tudására, ami nem hagyja cserben önt, és a szerencse is segítheti!
Pénz: Jobban áll, mint gondolta.
Szerelem: Párja szerint elkerülhetetlen egy kis tatarozás vagy átalakítás a ház körül, amíg az időjárás engedi. Jobb, ha nem ellenkezik, tudja, hogy igaza van.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Nem bízik sem önmagában, sem a siker lehetőségében. Ne legyen kishitű, nagy változások, átalakulások vannak kilátásban vezetői szinten, és ezek hozhatnak pozitív meglepetéseket! Munkáját a külvilág elismeri. Ha saját vállalkozáson töri a fejét, jól gondolja át a részleteket!
Pénz: Talán félretehet egy keveset.
Szerelem: Párja igyekszik erősíteni az ön önbizalmát, és próbálja tartani önben a lelket. Ön is érzi, hogy szüksége van erre a szeretetre, amivel körülveszi önt.
Egészség: Túl sötéten látja a dolgokat.

Ezek is érdekelhetnek