Horoszkóp

Október 27-november 2.

ABC2006. 10. 27. péntek2006. 10. 27.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Akadályoztatva érezheti magát feladatai elvégzésében. Elsősorban főnökével lehetnek kisebb nézeteltérései. Olyan ügyekkel is foglalkozni kényszerül, amiket már megoldottnak tekintett. Mindezek miatt sokszor túlóráznia is kell, ha időre szeretne végezni velük. Koncentráljon a továbbképzésére!
Pénz: Akár kisebb nyeremény is ütheti a markát.
Szerelem: Kapcsolatuk a megszokott mederben folyik, bár mindketten eléggé leterheltek a héten, így kevés idejük marad egymásra.
Egészség: Jól van, de fáradt.

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Nem teljesen elégedett, mert elképzelései megvalósítása során akadályokba ütközik. Lehet, hogy bizonyos feltételek még nem teszik lehetővé, hogy olyan gyorsan haladjon, mint szeretne. Muszáj lesz mindent lépésről lépésre átgondolnia. A külső körülmények most fontos szerepet játszhatnak az eredményességben. Éljen a baráti segítségekkel is!
Pénz: Otthonára kell többet költenie.
Szerelem: Nincs felhő az égen, sőt a családdal kapcsolatos kérdésekben is teljes az egyetértés.
Egészség: Pihenjen többet!

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Szinte minden a munkája körül forog a héten. Mindenesetre, ha szerződéseket kellene aláírnia, amennyiben teheti, halassza későbbre vagy nagyon alaposan nézze át az apró betűs részeket is. A jövő héten váratlan sikerekre számíthat, amit szokatlan, újszerű ötletei alkalmazásának is köszönhet.
Pénz: Néhány munkájából jöhet nagyobb bevétele.
Szerelem: Lehet, hogy szerettek volna a hétvégén elutazni, de el kell halasztaniuk, mert mindkettejüknek sok a tennivalója.
Egészség: Kisebb balesetek érhetik, legyen óvatos!
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Olyan különmunkákat is elvállal, amiből nagyobb pluszbevételekre számít. Nem minden úgy sikerül, mint ahogyan tervezte, kisebb nehézségekre számítson! A kommunikáció területén legyen megfontoltabb, nem kell mindenkit beavatni a terveibe! Változások lehetnek, de várja ki az események alakulását!
Pénz: Különmunkákból jöhet bevétele, de szinte rögtön ki is adja.
Szerelem: Párjával egyetértenek az otthonukkal kapcsolatos tervekben, de még várniuk kell a megvalósítással.
Egészség: Nem lesznek gondjai.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Szüksége lenne pár nap szabadságra, hogy az otthoni teendőit is elláthassa. Leterheltsége miatt alig maradt ideje a ház körüli munkákra, és a családdal is kevesebbet tudott foglalkozni. Helyettesítését meg tudják oldani, és főnöke sem ellenezné a kérését.
Pénz: Az otthonára kellene költenie.
Szerelem: Párja is szívesen maradna otthon, hogy segítsen önnek, de ezt most nem teheti meg. Ötletei viszont lesznek, hogy mit és hogyan kellene elvégezni. Ne kapja fel ezen a vizet!
Egészség: Ne emelje meg magát!

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Kétségkívül sok a teendője, de valahogy mostanában nem érzi, hogy túlságosan megerőltető lenne feladatai elvégzése. Sokkal gyorsabban halad, és ötleteit, szakmai rutinját is kamatoztathatja. Arra azért ügyeljen, hogy a családra is maradjon elég ideje! A kommunikáció területén szerencsés, de gondolja meg, mit és hogyan mond!
Pénz: Lehet, hogy autójára vagy számítógépére kell költenie.
Szerelem: A rengeteg munka mellett marad idejük egy kis kikapcsolódásra is barátaik társaságában.
Egészség: Jól van.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Szakmailag fontos kérdések izgatják a héten. Keresi a legjobb megoldást, ezért képes újra meg újra átgondolni, hogy mit kellene tennie. Úgy gondolja, sok függ attól, hogy hogyan látnak neki egy fontos feladat elvégzésének. Természetesen az is fontos, hogy hogyan kommunikálják az ügyet. Bátran használja merésznek tűnő ötleteit!
Pénz: Jól áll, de akadhatnak kisebb késések.
Szerelem: Azonosan vélekednek közös jövőjükkel kapcsolatos terveikről.
Egészség: Csak kisebb fejfájásai lehetnek, egyébként jól van.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: A munkájával nem lesznek gondjai. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem lesz tennivalója, de a héten kedve szerint haladhat velük. Ráadásul főnöke teljes egyetértése kíséri, és a munkatársak is maximálisan segítőkészek. Néhány terve megvalósításával azonban még várnia kell!
Pénz: Jobban áll, mint várta.
Szerelem: Párja igazán odavan önért, és ez nagyon jó érzés, ugye? A hétvégén szakítsanak egy kis időt arra, hogy kettesben lehessenek!
Egészség: Elemében van, és jól érzi magát a bőrében!

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Annyira képes belefeledkezni munkájába, hogy szinte a külvilág is megszűnik létezni ön körül. Szakmai képességeinek megfelelő munkái vannak, és élvezi, hogy hasznát veheti felhalmozott tudásának. Foglalkoztatja a továbbképzés lehetősége, de nem igazán van rá ideje.
Pénz: Lehet, hogy nem minden járandóságát kapja meg időben.
Szerelem: Mindkettejüknek nagy a munkahelyi leterheltsége, és kevés idejük van a családi életre. Legyenek türelmesebbek egymással!
Egészség: Gondoskodjon energia-utánpótlásáról!
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Szinte minden az elvárásai szerint alakult, de lehet egy régi, dédelgetett álma, amit még nem sikerült megvalósítania. Jogi akadálya is lehet az ügynek. Váratlan ötleteket kaphat egy önhöz közel álló személytől, fontolja meg!
Pénz: Nagyobb változás nem várható.
Szerelem: Párja szerint szükségük van egy kis kikapcsolódásra, és legjobban azt szeretné, ha elutaznának pár napra. Kivételesen ön szerint is jót tenne a környezetváltozás mindkettejüknek.
Egészség: Ha voltak gondjai, abban javulásra számíthat!

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Talán végre ön is elégedett, hiszen sok mindenben sikereket mondhat a magáénak. Van ugyan egy olyan terve, amiben nem teljes sikert ért el, de már részeredmények vannak. Finomítson még egy kicsit rajta, és ne sajnálja rá az időt, higgye el, megéri!
Pénz: Váratlan pénzforrásra bukkanhat.
Szerelem: A hétvégét lehet, hogy otthon töltenék kettesben, de váratlan látogatókra számítaniuk kell. Sőt, ha az idő engedi, a barátok el is csábíthatják egy kirándulásra önöket.
Egészség: Jól regenerálódik.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Vannak nehézségei, és elsősorban felettesével nem tud közös nevezőre jutni. Ne ragaszkodjon olyan makacsul a véleményéhez, másoknak is lehetnek jó meglátásai, gondolja át! Külső események is abba az irányba mutatnak, hogy felül kellene vizsgálnia egy-két elképzelését. Tegye meg!
Pénz: Nincsenek nagyobb gondjai.
Szerelem: Mindketten vágynak egy hosszabb utazásra, de az ön munkája ezt most nem teszi lehetővé. Halasszák későbbre, de ne mondjanak le róla!
Egészség: Jól van, de ne hajtsa túl magát!

Ezek is érdekelhetnek