Horoszkóp

ABC2007. 03. 30. péntek2007. 03. 30.
Horoszkóp

Kos (III. 21.-IV. 20.)
Munka: Különösebb események nélkül telik a jövő hét. A szokásos munkatempóban haladhat feladataival. A hét vége felé azonban megszaporodnak teendői, és ettől lobbanékonyabb lehet, mint máskor. Vigyázzon, hogy ne sértsen meg senkit a környezetében.
Pénz: Anyagilag nem áll rosszul, de kicsit fogja vissza magát a költekezésben!
Szerelem: Párkapcsolata tökéletesnek mondható, sőt mostanában többször úgy érzi, álmaiban sem találhatott volna megértőbb partnerre. Nagyszerű ajándékokra számíthat!
Egészség: Óvatosan közlekedjen!

Bika (IV. 21.-V. 20.)
Munka: Igazán elemében érezheti magát. Munkája akad bőven, de ragyogó ötletei is támadnak az ügyek gyors elintézésére. Főnökével az alapvető kérdésekben egyetértenek, és néhány merőben új lehetőséggel is foglalkoznak.
Pénz: Többet költ most gyermekére vagy hobbijára.
Szerelem: Párja megpróbálja úgy intézni a családi ügyeket, hogy azzal önnek ne legyen gondja, de most közös döntésre van szükség. Megtalálják a kedvező megoldást, ha elég rugalmas!
Egészség: Fogászati gondok jelentkezhetnek, ne halogassa a kezelést!

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)
Munka: Több dologba kezdett bele egyszerre, ami öntől nem meglepő. Mások talán úgy gondolják, kicsit kapkod, de önnek pontos elképzelései vannak arra, hogy mit szeretne megvalósítani. Lesznek pillanatai, amikor azt hiszi, nem tud megfelelni a várakozásoknak, de ne adja fel, jó úton van!
Pénz: Csak a munkájából van bevétele.
Szerelem: Párja különleges terveket dédelget nyaralásukkal kapcsolatban, és már most foglalkoztatja az utazás gondolata. A hétvégét töltsék barátaikkal.
Egészség: Nem lesznek gondjai.
{p}
Rák (VI. 22.-VII. 22.)
Munka: Szerencsés a munkájában. Még a munkahelyi átszervezések is kedveznek önnek. Lehetséges, hogy a főnöki poszton változás lesz, de ez is jó irányba viszi az ügyeket. Mindezek ellenére úgy érzi, nem minden fenékig tejfel.
Pénz: Anyagilag kedvezőbb helyzetbe kerül, sőt egy barátja is visszaadhatja a kölcsönt.
Szerelem: Párja szeretné, ha többet foglalkozna a családdal, de erre a munkája miatt most alig marad ideje.
Egészség: Bár gyorsan regenerálódik, ha mozgásszervi gondjai lennének, forduljon orvoshoz!

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)
Munka: Feladataival gyorsabban halad, mint eddig, de van néhány munkatárs, aki nem tud lépést tartani a többiekkel. Környezetével szemben túl magasak az elvárásai, de tudja és hiszi, hogy csak így lehetnek sikeresek. Ön nem az, aki lejjebb teszi a mércét.
Pénz: Anyagi helyzete változatlan, de lassan az elképzelései szerint alakul.
Szerelem: Párja hajlamos eltúlozni a gondokat, mind a hivatásában, mind a családjában. Szakítson időt arra, hogy segítsen neki helyretenni a dolgokat.
Egészség: Ne hajtsa túl magát!

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)
Munka: Váratlan külső megbízást kaphat, ami nagy anyagi haszonnal kecsegtet. Mielőtt elvállalja, mindenesetre járja jól körül az ügyeket, nehogy később meglepetések érjék. Most nagy hasznát veszi fejlett kritikai érzékének és gondosságának.
Pénz: Nincsenek anyagi gondjai, és munkájából is több bevételre számíthat.
Szerelem: Párja örül a család anyagi gyarapodásának, annak azonban már kevésbé, hogy emiatt szinte alig látja önt. Természetes, hogy munkájában is segíti önt.
Egészség: Gyulladásos betegsége lehet.
{p}
Mérleg (IX. 23.-X. 22.)
Munka: Még mindig sok a munkája, és szüksége lesz szakmai rutinjára, hogy időre végezhessen. Mivel mindenkinek szeretne megfelelni, főnökének és partnereinek is, sokat vállal magára. A külvilág megítélése nagyon fontos az ön számára, és most jó visszajelzéseket kap.
Pénz: Úgy gondolja, ideje egy kicsit magára is költenie. Tegye meg, megengedheti magának.
Szerelem: Párja ragaszkodik a hétvégi kiruccanáshoz. Bár önnek túl sok a munkája, mégsem fogja megbánni, hogy engedett az "erőszaknak".
Egészség: Pihenjen többet!

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)
Munka: Feladatai folyamatosan szaporodnak, és csak szakmai hozzáértésének köszönheti, hogy nem csapnak össze feje felett a hullámok. Főnöke újabb megbízásokkal látja el, de segítséget is kap a munka elvégzéséhez. Bár egy-két dologban más a véleménye, most ne adjon hangot ezeknek.
Pénz: A sok munkának meg lesz az anyagi elismerése is.
Szerelem: Párjának is akad munkája bőven, így az a legjobb, ha mindketten segítik a másikat, amiben csak tudják. Szakítsanak időt a pihenésre is!
Egészség: Fejfájásai lehetnek.

Nyilas (XI. 22.-XII. 20.)
Munka: Végre olyan feladatokkal foglalkozhat, amik örömet okoznak, és amikről mostanában álmodozott. Környezete nagy segítségére van abban, hogy szakmai képességeit kibontakoztathassa. A munkatársakkal kapcsolatban ne ítéljen elhamarkodottan!
Pénz: Kezdene kilábalni a gondokból, de váratlan kiadásai felborítják terveit.
Szerelem: Párjával most nem tudják jól összehangolni a hétvégi programot, mindketten mást szeretnének. Végül is mindegy, hogy ki győz, a lényeg, hogy együtt jól érezzék magukat.
Egészség: Jól van.
{p}
Bak (XII. 21.-I. 19.)
Munka: Alapvető feladatokat kell gyorsan a helyére tennie. Felettese számít köztudottan pontos és megbízható munkájára. Mindemellett még akad néhány be nem fejezett otthoni munkája is.
Pénz: Több bevétele lesz, de szinte azonnal el is tűnik a pénze, otthonára vagy autójára kell költenie.
Szerelem: Párját is lekötik az otthoni teendők, és néha úgy érzi, lehet, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket. A kisebb viták ilyenkor elkerülhetetlenek, ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget nekik.
Egészség: Ingerlékeny.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)
Munka: Szakmai sikerei bizonyítják, hogy a kemény munkának előbb-utóbb megvan az eredménye. Ön is elégedettebb, de nem ül a babérjain, hanem megpróbál még többet kihozni magából és a munkatársakból.
Pénz: Váratlan pozitív változásokra számíthat. Végre magára is költhet.
Szerelem: Párja családi programmal lepi meg, és kivételesen ön is boldogan vesz részt a váratlan kikapcsolódásban. Jól tennék, ha a szabadban töltenék a hétvégét, ha az idő engedi.
Egészség: Energikus, de allergiás tünetek jelentkezhetnek.

Halak (II. 19.-III. 20.)
Munka: Ha kellő ütemben akar haladni feladataival, mindenki segítségére szüksége lesz. Szerencsére olyanok a munkatársai, sőt a családja is, hogy mindenben számíthat a támogatásukra. Lesznek olyan munkák is, amikkel nem szívesen foglalkozik, de hát azokat is el kell végezni.
Pénz: Anyagiakra nem panaszkodhat.
Szerelem: Párja fáradtabb és ingerültebb is, mint máskor. Mindenképpen pihenjenek a hétvégén, hogy legyen energiájuk a folytatáshoz.
Egészség: Ha voltak gondjai, azokban gyors javulásra számíthat.

Ezek is érdekelhetnek