Róluk szól a hír

ABC2007. 03. 23. péntek2007. 03. 23.
Róluk szól a hír

Laura Bush
A First Lady megállapodott férjével a válás feltételeiben. De házasságuk semmisségét csak 2009-ben, George W. Bush elnökségének lejárta után fogják kimondani - állítja az amerikai Globe magazin. Laura tízmillió dollárt kap a vagyonmegosztásból, valamint egy értékes ingatlant Texasban. A lap szerint a megállapodásnak az is része, hogy a hátralévő hivatali idő alatt minden eseményen együtt jelennek meg, és 2009 közepéig cáfolják a híreket válásukról. Az asszony, aki évtizedekig jóban-rosszban kitartott férje mellett, mindent megpróbált, hogy megmentse kapcsolatukat. Még házassági tanácsadásra is elment volna vele, de Bush erre nem volt hajlandó. Több mint egy éve ténylegesen külön élnek. Kapcsolatuk azután romlott meg, hogy Bush egyre szorosabb kapcsolatba került külügyminiszterével, az afroamerikai Condoleezza Rice-szal.

Michael Jackson
A popénekes alighogy megúszta a pedofília, azaz gyermekkorú szexuális zaklatása vádjával ellene indított pert, most ismét vádat emeltek ellene. Egy Santa Monica-i nő családja gyilkossággal vádolja a sztárt. Az idős hölgy szívroham következtében veszítette életét, amikor az ijesztő arcú Jacko lefátyolozott gyerekeivel és behemót testőreivel berobbant az egyik kaliforniai kórházba. A néni nyugodtan feküdt kórházi ágyán, amikor megjelent a náthájától pánikba esett Jackson és pereputtya. A hölgynek rémületében leállt a szíve, de mivel mindenki a popsztárral foglalkozott, ezt nem vették észre. A család ügyvédet fogadott, s hamarosan kezdődik a per. A vád álláspontja: a néninek nem kellett volna meghalnia, ha az egocentrikus sztár nem az intenzív osztályt mozgósítja náthája miatt.

Valentyina Tyereskova
A világ első női űrhajósa hetvenéves lett. Azzal a kissé bombasztikus bejelentéssel lepte meg őt felköszöntő barátait, hogy szívesen elrepülne a Marsra még akkor is, ha soha többet nem térhetne vissza onnan. Tyereskovát, aki 1963-ban, az első női asztronautaként 71 órát töltött az űrben, Putyin elnök is köszöntötte. Valentyina a születésnapi ünnepségén is büszkén viselte a Szovjetunió Hőse kitüntetést, amelyet Hruscsovtól kapott.

David Beckham
A futballista és családja valóságshow hősei lesznek Amerikában. Óriási versenyfutás után az NBC tévétársaság lett a befutó, így a tengerentúlon ezen a csatornán követhetik majd nyomon a nyáron Los Angelesbe költöző házaspár mindennapjait. A műsorért, amely elsősorban a költözködésre és a beilleszkedésre összpontosít majd, 19,5 millió dollárt (körülbelül négymilliárd forintot) fizettek a sztárpárnak. Amerikában egyébként Victoria az ismertebb, énekesnői múltja folytán. David kultusza sokkal kisebb, hiszen az európai futball nem különösebben népszerű. Igaz, új klubjának vezetői éppen tőle várják, hogy ott is divatba hozza. Ebben az új kukkolós műsor is vélhetően segít.

Ezek is érdekelhetnek