Róluk szól a hír

ABC2007. 05. 25. péntek2007. 05. 25.
Róluk szól a hír

Jimmy Carter
A volt amerikai elnök minden idők legrosszabb politikusának nevezte George W. Busht, az ország jelenlegi vezetőjét. - "Milyen Jimmy?" - kérdezett vissza sajtótájékoztatóján Bush, miután elődje kritikájával szembesítették. Majd azt mondta, Cartert éppen az ilyen szélsőséges kijelentései miatt nem veszik komolyan Washingtonban, s már jóformán azt sem tudják, kicsoda. Carter egyébként Tony Blair távozó brit miniszterelnököt is kiosztotta: "Blairnek egyetlen önálló gondolata sincs, alázatos öleb, egyetlen szempontja van, hogy megfeleljen Bush elvárásainak" - jelentette ki a politikában szokatlan szókimondással Carter.

Jennifer Lopez
A színésznő ismét halálos fenyegetést kapott. A díva még jobban megerősítette személyes védelmét, mivel állatvédők ismét olyan levelet küldtek otthoni címére, amelyben azzal fenyegették, megölik, ha nem hagy fel a bundák viselésével. A sztár nagyon megrémült, mivel bundái miatt köztudottan már évek óta harcban áll az elszánt állatvédőkkel. Úgy látszik, az eszébe sem jut, hogy inkább letegye drága prémjeit, pedig az amerikai sztárok nagy többsége már rég megtette ezt.

Liz Taylor
A színésznő Alzheimer-kórban szenved. A 75 éves színésznő a nyilvánosság előtt nevetve tagadja a kórt, de barátainak bevallotta, hogy egyre több mindent felejt el. Szomorú jelenet volt, amikor élete szerelmét, kétszeri férjét, Richard Burtont emlegették előtte, s ő visszakérdezett: "Kiről van szó?"

Ezek is érdekelhetnek