Horoszkóp - Augusztus 31–szeptember 6.

ABC2007. 08. 31. péntek2007. 08. 31.
Horoszkóp - Augusztus 31–szeptember 6.

Kos
(III. 21.–IV. 20.)
Nehéz, munkás napok következnek, amelyek kissé megosztják energiáját, szétforgácsolják erőit. A fokozott feszültség szórakozottá és figyelmetlenné teheti, ezért jó, ha a volán mögé ülve a szokottnál is körültekintőbb lesz.

Bika
(IV. 21.–V. 20.)
Az otthon házát elhagyó Szaturnusz boldogabb idők eljövetelét ígéri családi életébe. Sok baja lehetett az utóbbi időben az elromlott háztartási eszközökkel, csövekkel, vezetékekkel, most ideje mindent, ami korhadt, elnyűtt, öreg, újra cserélni otthonában.

Ikrek
(V. 21.–VI. 21.)
Kisebb utazásain általában szerencsével járhat, de tartsa észben, hogy legtöbbször a túlságosan kedvezőnek mutatkozó lehetőség valami hamisságot rejthet. Ezért ezen a héten legyen nagyon körültekintő, ha üzletet köt.

Rák
(VI. 22.–VII. 22.)
Lelki fejlődéséhez most mindenáron meg kell tanulnia elengedni a folyton vissza-visszatérő múltat. Mindaddig, amíg haragot táplál valaki iránt, képtelen lesz a megújulásra. A továbblépéshez az egyetlen út a megbocsátás.

Oroszlán
(VII. 23.–VIII. 22.)
Gyönyörű napokat élhet most át kedvesével, a vénasszonyok nyara még megpezsdíti vérét, álmodozóvá, merengővé teszi. Valami hirtelen, kellemetlen esemény kizökkentheti ugyan, de a jó érzés hatalmasabb.

Szűz
(VIII. 23.–IX. 22.)
A Szaturnusz az Ön jegyébe tér e héten, és ez bizony elkomorítja kedvét. De a komolyság alapja lehet egy tartósabb kapcsolatnak vagy biztosabb munkahelynek. Örüljön hát a gondnak, mert ez most a jövő záloga lehet.

Mérleg
(IX. 23.–X. 22.)
Látszólag vidám, és gondtalan társasági életet él, ön tudja csak, hogy bensőjében valami rág. Ha másokon megpróbál segíteni, önmagán is sokat segíthet. De ha úgy érzi, hogy valaki ezzel visszaél, akkor inkább legyen önző.

Skorpió
(X. 23.–XI. 21.)
Pénzügyekkel kapcsolatban legyen nagyon óvatos, mert olyasmire vehetik rá, ami nem egészen jogszerű. Az efféle döntéseket inkább halassza a hét második felére. A hétvégén türelmesnek lenni is nehezére esik, különösen gyermekei hozhatják ki a sodrából.

Nyilas
(XI. 22.–XII. 20.)
Sötét, rejtélyes titkokat tudhat meg, amelyek napvilágra kerülése egészen új megvilágításba helyezhet eddig érthetetlen dolgokat. Sok mindenre magyarázatot talál, de talán kissé meg is ijed. De a végén mégiscsak megkönnyebbülést fog érezni.

Bak
(XII. 21.–I. 19.)
Munkahelyén érthetetlen támadásoknak lehet kitéve: önmagát is okolhatja ezért, talán barátságosabb viselkedéssel elkerülhette volna a bántást. A karrier házába lépő Merkúr most a kommunikáció fontosságát hangsúlyozza: keresse a kapcsolatokat!

Vízöntő
(I. 20.–II. 18.)
Régi illúziók tartják még mindig rabul, de egy hirtelen változás új irányt szabhat életének. Egyszerre csak annyi lesz a teendője, hogy a rágódásra már nem nagyon marad ideje. Egy utazás fájó bölcsesség ajándékát adhatja.

Halak
(II. 19.–III. 20.)
Sok hadakozásba bocsátkozik, pedig nem minden kapcsolat éri meg a harcot. Van, akit egyszerűbb faképnél hagyni a hiábavaló meggyőzés helyett. Furcsa módon most hallgatással győzheti meg leginkább az embereket.

Ezek is érdekelhetnek