Róluk szól a hír

Elnök, elnökjelölt, színész

ABC2007. 10. 26. péntek2007. 10. 26.
Róluk szól a hír

Nicolas Sarkozy
A francia elnök és a felesége a napokban bejelentette: házasságuk véget ért. Sarkozy 1996­ban vette feleségül Céciliát, egy fiuk született. Az asszony két éve egyszer már elhagyta a politikust egy másik férfiért, tavaly azonban kibékültek. Most az újságok azzal gyanúsítják a házaspárt, hogy csak a választási kampányban játszották el az egyetértést. Cécilia már akkor is célozgatott arra, hogy semmi kedve a reprezentáláshoz.

Barack Obama
az egyik demokrata elnökjelölt és George W. Bush unokatestvérek, ha nem is közeliek. A XVII. században, Massachusetts államban egy birtokon éltek a Bushok és a színes bőrű Obamák. Földbirtokosok voltak az előbbiek, rabszolgák az utóbbiak. A jelenlegi elnök és az afroamerikai politikus tizenegyed fokú unkatestvére egymásnak. Dick Chenney alelnök még közelebbi rokon: ő és Obama nyolcadfokú unokatestvérek.

George Clooney
Úgy látszik, a színész elfelejtette, melyik szerepe hozta meg számára az ismertséget. A Vészhelyzet egykori Ross doktora a minap negyven kórházi alkalmazottat rúgatott ki állásából. A színész motorbalesete után a New Jersey-i kórházban feküdt. Amíg műtötték, a dolgozók megnyitották a számítógépen a kartonját, és minden adatot leszedtek róla, majd eladták. A színész nem perli őket, beéri az elbocsátásukkal.

Ezek is érdekelhetnek