Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
A Vidék íze gasztronómiai magazin finom receptjei közül ajánljuk.
Kép: Ananászos csirkemelltorony 2008.09.03. fotó: Németh András Péter
Ananászos csirkemelltorony
Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé,
20 dkg trappista sajt, 1 doboz ananász,
2 evőkanál olaj, só
A csirkemelleket nagyobb szeletekre vágjuk. Megsózzuk, és a forró olajon mindkét oldalán megsütjük. Ne süssük sokáig, hogy ne száradjon ki! Az ananászkarikákat keresztben félbevágjuk, hogy vékonyabb szeleteket kapjunk, majd elkezdjük a toronyépítést. Alulra egy hússzelet kerül, erre egy karika ananász. Bőven megszórjuk reszelt sajttal, majd így folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak. A legfelső emelet reszelt sajt legyen. A tornyot két-két hosszú hústűvel vagy hegyes hurkapálcával felülről megtűzzük, hogy ne dőljön el. Ezután tepsibe tesszük, és forró sütőben addig sütjük, amíg a tetején lévő sajt megpirul.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu