Róluk szól a hír

ABC2009. 04. 29. szerda2009. 04. 29.
Róluk szól a hír

NATASZA KARAMANLISZ, a görög kormányfő felesége egy tévésnek nyújtott elsősegélyt Cipruson. Egy éppen őt filmező, elájult operatőrt vett kezelésbe. Az asszony, aki egy athéni kórházban orvos, egészen addig maradt vele, amíg meg nem érkezett a mentő. Kosztasz Karamanlisz és felesége hivatalos látogatáson járt a mediterrán szigeten, s a tévéstáb a két miniszterelnök feleség programját filmezte.

SUSAN BOYLE, a brit tehetségkutató tévéműsorban feltűnt skót őstehetség fellépését bemutató felvétel minden rekordot megdöntött a You Tube videomegosztó portálon. Tizenegy nap alatt 93,5 millióan hallgatták meg, ahogyan énekli az Álmodtam egy álmot című dalt a Nyomorultak című musicalből. A 48 éves, csunyuska, rosszul öltözött, de aranytorkú nő gyönyörű énekére több mint ötször annyian voltak kíváncsiak, mint Barack Obama amerikai elnök beiktatási beszédére. Susan népszerűsége az egekben, bár még maga sem érti egészen, mi történt vele.

LIZ TAYLOR soha életében nem számított jó anyának, mivel az elfoglalt filmsztár nemigen foglalkozott három gyermekével. Most ismét csalódnak benne gyermekei, ugyanis a színésznő lassan elosztogatja hatalmas vagyonát, s a megmaradtat is jótékonysági szervezeteknek szándékozik hagyni. A 77 éves, súlyosan beteg nő már milliókat adott AIDS-kutatásra, egy iskolának is sokat juttatott, és nagy összeggel támogatta Barack Obama kampányát is. A gyermekei támogatása, úgy látszik, nem tartozik céljai közé, bár azért el kell mondani, hogy éppenséggel azok sem nyomorognak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek