Róluk szól a hír

ABC2009. 05. 07. csütörtök2009. 05. 07.
Róluk szól a hír

FÜLÖP edinburghi herceg jól ismert szerencsétlen megjegyzéseiről, rasszista, szexista vagy egyszerűen csak otromba vicceiről. Az angol királynő 88 éves férje most Portsmouthban sértett meg egy alattvalót. A katonai múzeumban megkérdezett egy 55 éves nőt, mit csinált a második világháború idején, szolgált-e valahol. Az asszony sértődötten válaszolta: semmit, mivel kilenc évvel később születtem.

VERONICA LARIO, az olasz miniszterelnök felesége torkig van hites urával, és harmincévi házasság után beadja a válókeresetet. Silvio Berlusconi felesége már régóta gondolkodik azon, hogy elhagyja férjét, aki nyíltan flörtöl minden nővel, kormányában több szép exmodellnek is megbízást adott. A végső lökést az adta meg, hogy Berlusconi nemrég részt vett egy barátja gyönyörű lányának 18. születésnapi ünnepségén, és egy briliánsokkal kirakott arany nyakláncot ajándékozott neki. Veronica kiakadt azon, hogy az ura már gyereklányokkal is édeleg, arról nem is beszélve, hogy saját gyerekeinek születésnapját rendre elfelejti.

NAOMI CAMPBELL bejelentette: nyugdíjba vonul, felhagy a modellkedéssel, és mostantól a családalapításra koncentrál. A 38 éves szépség 25 év után mond búcsút a kifutónak, mert gyermeket akar szerelmétől, Vladislav Doronintól. Naomi és orosz milliárdos kedvese többnyire Moszkvában él, bár a nehéz természetű modell nem rajong az orosz fővárosért, és szívesebben lakna Brazíliában. Szerinte Moszkvában kevés a jó üzlet, továbbá télen hideg van, nem is kicsit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek