Horoszkóp június 5–11.

ABC2009. 06. 04. csütörtök2009. 06. 04.
Horoszkóp június 5–11.

Bak (XII. 22.–I. 19.) Tartalékaira nagy szüksége lehet e héten, de ne ijedjen meg, balszerencséje csupán átmeneti. Zárja le vitáját partnerével: ha összefognak, egyenesbe kerülhetnek.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Álmodozásával csupán elégedetlenségét növeli. Megízlelheti a sikert, ha hisz az igazában és a tettek mezejére lép. Partnere szétszórtságára figyeljen, lehet, hogy aggasztja valami.

Halak (II. 19.–III. 20.) Régóta vágyakozik a megfelelő munkára, amire lehetősége nyílik, ha nyitott szemmel és füllel jár. E napokban derítse fel, hogy a környezetét mi aggasztja leginkább.

Kos (III. 21.–IV. 19.) Egészségügyi panaszát ossza meg partnerével, mert ötletei és segítsége sokat érhetnek a gyógyulásban. A kezelésekhez a zsebébe kell nyúlnia, jól jönnek a tartalékai.

Bika (IV. 20.–V. 20.) Ha csak lehet, halassza el tervezett utazását, mert e héten a cég jövőjével kapcsolatban olyan információkhoz juthat, melyeket a későbbiekben a saját javára fordíthat. Ne sajnálja, nem kell végleg lemondania az útról.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.) A törvény kiskapuit feszegetve bajba sodorhatja magát és családját. Óvakodjék hát a sokat ígérő „jóakaróktól”, akik akár írásba is foglalnák a valószínűtlen hasznot. A kevesebb néha bizony több.
Rák (VI. 22.–VII. 22.) Kijár már önnek a szép szó és a gyöngédség is. Itt az ideje, hogy önmaga jólétével is foglalkozzék, mielőtt az energiatartalékai elfogynának. Ehhez még pénz sem kell.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) Nyereségre számíthat, ha e héten üzletet köt. Kedvező híreket kaphat külföldről, de mindenképpen járjon utána az ígéreteknek. Partnere régi kívánságát illene teljesítenie.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) Semmi értelme a szóváltásnak, a végén még tárgyak is repülhetnek. Ha elmérgesedik a helyzet, hosszúra nyúló bosszúhadjárat szenvedő alanyává válhat.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.) Adrenalinszintjét a munkában elért sikerei növelhetik, sőt a párkapcsolatában is segítenek. Anyagi ügyekben itt az ideje, hogy a hetek óta tervezett költségvetést elkészítse.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.) Munkahelyén pluszmunkával bízzák meg, amelynek elvégzéséhez nem kell meghosszabbítania a bent töltött időt. Bőven lesz hát alkalma kedvtelésének hódolnia.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) Tisztázódik, hogy nem kell új állás után néznie. Sokat hozhat a konyhára, ha elmondja a továbblépésről alkotott elképzeléseit. Érdemes partnere tanácsát is kikérnie, újabb ötleteket kaphat.
 

Ezek is érdekelhetnek