Róluk szól a hír

ABC2009. 06. 26. péntek2009. 06. 26.
Róluk szól a hír

MIHAIL GORBACSOV szerelmes dalokat énekel egy lemezen. Az egykori szovjet pártfőtitkár néhai felesége kedvenc hét szerelmes dalát adja elő egy felvételen. Köztudott, hogy Gorbacsov máig siratja tíz évvel ezelőtt meghalt feleségét, Raiszát, akivel legendásan jó házasságban élt. A 78 éves expolitikus egyébként egy jótékonysági vacsorán már énekelt a mintegy 300 fős közönségnek, s a vélemények szerint nagyon jó hangja van.

GEORGE W. BUSH, a januárban leköszönt amerikai elnök súlyos depresszióban szenved. Állítólag titokban orvosi kezelésekre jár, mivel szeretné visszakapni feleségét. Laura ugyanis elköltözött texasi farmjukról, mert már nem bírta elviselni férje dühkitöréseit. Ugyancsak nem tett jót a házasságuknak, hogy az elnök szerelmi viszonyt folytatott Condoleezza Rice külügyminiszterrel. Bush most már a feleségének könyörög, hogy béküljenek ki, de az asszony szerint előbb kezeltetnie kell magát. Az is elég rosszat tesz a volt elnök lelkiállapotának, hogy rossznak ítélik meg hivatali tevékenységét.

GEORGE CLOONEY amerikai filmsztár egy médiumot bérelt fel, hogy segítsen a három éve elpusztult kedvencével, vietnami malackájával felvenni a túlvilági kapcsolatot. A sármos Ross doki máig nem tud belenyugodni Max elvesztésébe, magával hordja fényképét és megfogadta: sohasem lesz másik malaca. Most boldog, mert – a médium szerint – Max azt üzente, hogy csodálatos volt az élete gazdája mellett. Ez amúgy igaz is, hiszen egy ágyban aludtak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek