Róluk szól a hír

ABC2009. 06. 19. péntek2009. 06. 19.
Róluk szól a hír

MADONNA pénze elérte a várt hatást: végre örökbe fogadhatta Mercyt, a négyéves malawi kislányt. Az afrikai állam bírósága hosszú hónapokig akadályozta az énekesnő tervét, de 3,5 milliárd forintnyi dollárt ez a nagyon szegény ország nem tudott visszautasítani. Ezt a pénzt a sztár hat árvaház között osztotta szét. Néhány évvel ezelőtt ugyaninnen fogadta örökbe a szintén fekete kisfiút, Davidet, még férjével, Guy Ritchie-vel együtt. Bár a házaspár azóta elvált, és Madonnát nem tartják jó anyának, a hírnév, a pénz és a kapcsolatok most is megtették a magukét.

GEORGE BUSH, az idősebbik volt amerikai elnök nem kisebb dologra vállalkozott 85. születésnapján: repülőre szállt, és egy katona kíséretében tandemugrásban több ezer méter magasból a mélybe vetette magát. Az ugrás kifogástalanul sikerült, ami nem is csoda, hiszen a ma is remek kondícióban lévő sportos öregúrnak ez már a sokadik. A II. világháborúban pilóta volt, akkor sokszor ugrott, egyszer a lelőtt, égő gépéből. Idősebb Bush elnök már a 75. és a 80. születésnapját is a levegőben ünnepelte, s vélhetően ezt szeretné a 90. alkalmából is.

ELISABETH FRITZL, az amstetteni rém lánya szörnyűséges élményei után talán megtalálja a boldogságot. Apja 24 éven át tartotta fogságban, s a vérfertőző kapcsolatból hét gyerekük született. A férfi életfogytiglani börtönbüntetését tölti, Elisabeth pedig új életet kezdett más néven, megváltoztatott külsővel. Mint kiderült, egyik testőrével egymásba szerettek, együtt is élnek, és közösen küzdenek a normális életbe való beilleszkedésért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek