Horoszkóp, július 24–30.

ABC2009. 07. 24. péntek2009. 07. 24.
Horoszkóp, július 24–30.

Bak (XII. 22.–I. 19.) Szedje össze magát, mert az ímmel-ámmal végzett munka sok kritikát eredményezhet. A jó koncentrációhoz pihenés kell, mindenképpen teremtse meg a feltételeit.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.) A tétlen várakozásnál nem tud rosszabbat elképzelni, márpedig e héten még parkolópályára is száműzhetik. Leleményessége segíti, hogy legyőzzön minden igazi akadályt.

Halak (II. 19.–III. 20.) Anyagi helyzete bizonytalanná válhat, ezért a legnagyobb figyelemmel kezelje a pénzét. Egészsége megerősödik, folytathatja a testedzést. Családja több törődést érdemelne.

Kos (III. 21.–IV. 19.) E héten latba kell vetnie a testi és lelki erejét. Lehet, hogy meg kell mentenie valakit. Készüljön a legnehezebbre is, úgy nem éri meglepetés. Kitartása meghozza gyümölcsét.

Bika (IV. 20.–V. 20.) A hivatásában bizalomra és kiegyensúlyozottságra, a magánéletében bizonytalanságra számítson. Anyagi ügyei jól alakulnak, de vásárlásaiban ne vesse el a sulykot.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.) Próbál visszafogott maradni, de a konfliktusokat önnek kell kivédenie. Hiábavalóság olyanért harcolni, ami most még elérhetetlen. Partnerét avassa be a terveibe.
Rák (VI. 22.–VII. 22.) Húzza összébb a nadrágszíjat, és ismét egyenesbe kerül. A szabadidejét érdemes úgy beosztania, hogy maradjon a soros családi látogatásra is. Megismerheti leendő új rokonát.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) A jövedelme nem áll arányban az önre nehezedő felelősséggel. Nem szeret kockáztatni, mert attól fél, hogy hoppon maradhat. Gyűjtsön erőt új tervek kovácsolásához.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) Ne ugorjék fejest a veszélyesnek tűnő helyzetekbe, hiszen mindig képes távlatokban is gondolkodni. E héten alkalmas napok következnek pénzügyei rendezéséhez.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.) Nem várt segítséget kap, hogy visszaszerezze kollégái jóindulatát. Építse fel újra az előmenetelét. Partnerére mindenben számíthat, megérdemli, hogy viszonozza a jóindulatát.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.) Vállalja el a felajánlott pluszmunkát. De ne feledje: ha mindenét odaadná is, akkor sem tudna igazán a családja kedvében járni. Barátja tanácsát érdemes meghallgatnia.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) Mindenki vevő az ötleteire, de legyen óvatos, mert van, aki csak alakoskodásból tesz úgy, mintha támogatná. Csakis az együttműködés valódi szándéka viheti előbbre a dolgait.
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek