Horoszkóp, július 3–9.

ABC2009. 07. 02. csütörtök2009. 07. 02.
Horoszkóp, július 3–9.

Bak (XII. 22.–I. 19.) Szakmai elismerésre számíthat, ám ezzel az irigyei táborát is megnöveli. Most nyitott a világra, így a korlátaitól is megszabadulhat. Pénzügyekben maradjon takarékos.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Munkája kissé egyhangúnak tűnik ezekben a napokban. Keressen olyan otthoni elfoglaltságot, amivel színesebbé teszi az életét. Nem baj, ha magára is költ egy keveset.

Halak (II. 19.–III. 20.) Meglátni és megszeretni egyetlen pillanat is elég volt, elengedni és elfelejteni viszont embert próbáló szakítás. De nincs más választása, zilált anyagi ügyei is ezt követelik.

Kos (III. 21.–IV. 19.) Nem lehet fenegyerek az, aki nem született annak. Értelmetlen olyanra vállalkoznia, ami őszinte pillanataiban taszítja. Családja régóta hiányolja a valós jelenlétét.

Bika (IV. 20.–V. 20.) Ne fújjon visszavonulót, ha esélyt lát arra, hogy sikerre viheti az elképzeléseit. Észérvekkel és logikával támassza alá döntéseit, így partnere is vállalja a terheket.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.) Észjárását másoknak nehéz követniük. Megbeszélései végkifejletét türelmesen várja ki, előbb-utóbb beérik a termés. Józansága kamatozik. Ne feledkezzék el a relaxálásról.

Rák (VI. 22.–VII. 22.) Most megengedheti magának, hogy ne az anyagiak befolyásolják döntéseiben. Hallgasson a szívére, és legyen következetes. Az átmeneti összetűzések pedig elcsitulnak.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) Használja ki a hét minden percét. Az akadályok szinte maguktól elhárulnak. A munkájával is sokkal jobban halad, mint az elmúlt hetekben. Még ne nyúljon a tartalékaihoz.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) Úgy érzi, mintha a szekerét láthatatlan kezek tolnák. Pedig sokan álltak ön mellett akkor is, amikor meg sem érdemelte. Amit most nyer, arra érdemes vigyáznia.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.) Olyan küzdelmekbe bonyolódik, melyekből nehéz lesz győztesként kivonulnia. Bocsásson meg magának és ellenfelének is. Ha képes erre, nem lesz hiábavaló az áldozata.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.) Krőzusként költekezik, pedig már fogytán a tartalékai. Ha pedig jócskán túlvállalja magát, annak is meglesz a böjtje. Mások nagyravágyásának ne ön igya meg a levét.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) Szerelmi kapcsolatát egyre nehezebb titokban tartania. Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Érdemes mindent kockára tennie? Itt az ideje, hogy mindent elölről kezdjen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek