Horoszkóp, július 31.–augusztus 6.

ABC2009. 07. 31. péntek2009. 07. 31.
Horoszkóp, július 31.–augusztus 6.

Bak (XII. 22.–I. 19.) Megmutathatja, hogy képes jól törődni a szeretteivel és az önre bízott munkatársaival. Érdemes mindkét helyszínen higgadt légkört teremteni és csakis a feladatokra figyelni a torzsalkodások helyett.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Keresse elő a titkos fiókból a nehezebb időkre tartogatott terveit. Az álmok megvalósításához elszántság és ösztökélő motiváció is kell. Kérje hozzá partnere együttműködését, ketten minden téren többre vihetik.

Halak (II. 19.–III. 20.) Főnökeiben felmerült a kétely, hogy nem is olyan fontos az ön feladata. Talán elbízta magát? Mutassa meg nekik, mit is ér valójában. De ügyeljen arra is, hogy eközben a családi programokat se hanyagolja el.

Kos (III. 21.–IV. 19.) Tud adni és fogadni is érzelmeket, s ez biztonságérzettel tölti el. Szíve választottjával pénzügyi vitába bonyolódhat, de hamar ráéreznek, hogy nincs itt a világvége.

Bika (IV. 20.–V. 20.) Ügyes taktikázással gyarapíthatja anyagi tartalékait, de jó akaratú kollégái tanácsait se tévessze szem elől. Kissé megtépázott tekintélyét a családjában is visszaszerezheti.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.) Be kell látnia, hogy mindenki helyett nem állhat a vártán. Ne csatározzék egyedül, mert alulmaradhat. Gondolkozzék el, hogy mit rontott el és hogyan hozza helyre.
Rák (VI. 22.–VII. 22.) Bevásárláskor vigyázzon a pénztárcájára, mert mindenfelé zsebtolvajok ólálkodnak. Ideje volna szabadságot kivennie, mert a szervezetét nem zsarolhatja a végletekig.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) Fontos megbeszélések várják, de az estéket töltse láblógatással vagy mozduljon ki a családdal. Rokona újabb segítségkérését fogadja gyanakodva, mert önt is bajba sodorhatja a könnyelműségével.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) Ellenségnek tartott kollégájával közös hangot találhat, ha elfelejtik a sérelmeiket. Szüksége lehet a megbocsátásra a családjában is, mindig érdemes a jövőre gondolnia.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.) Tegyen valamit, mielőtt a munkájában összecsapnának a hullámok a feje fölött. Állítsa maga mellé a partnerét, hogy a hátországát megerősítse. Így lesz ereje a változtatásra, és így kerülhet ki győztesen.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.) Energikusnak, néha túlfűtöttnek érzi magát. Ilyenkor azt hiszi, hogy semmi baj nem érheti. De azért sosem árt az óvatosság. Családja pedig több figyelmet kér és érdemel.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) Megszólalásaikor ügyeljen arra, hogy a hallgatóságának lelke is van. A közös hullámhossz kialakításához el kell nyernie az együttműködésüket. Így van ez a partnerével is, a jó szó csodát tesz.
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek