Róluk szól a hír

ABC2009. 07. 16. csütörtök2009. 07. 16.
Róluk szól a hír

VLAGYIMIR PUTYIN orosz miniszterelnök könyvet írt Miért nehéz kirúgni valakit? címmel. Ezúttal a gazdasági válság és a növekvő munkanélküliség kapcsán foglalta össze gondolatait. Művében a beosztott-főnök viszony szépségeit és nehézségeit osztja meg az olvasóval. Ő mindig személyesen rúgja ki munkatársait, de barátságos és megértő légkörben, sőt, lehetőséget ad a védekezésre is.

BERNIE ECCLESTONE, a Forma–1 kereskedelmi jogainak tulajdonosa óriási botrányba keverte magát. A 78 éves üzletember egy interjúban Adolf Hitlert és Szaddám Huszeint is kiváló vezetőnek nevezte. A zsidó szervezetek és a politikusok világszerte a fejét követelik, hiába kért közben elnézést, amiért ostobaságokat beszélt. A milliárdos sportvezető egyébként a demokráciát is pocskondiázta, mondván, nem sok jó származott eddig belőle. De kiosztotta az amerikaiakat is – úgyhogy rengeteg embert sikerült magára haragítania.

MORGAN FREEMAN, az amerikai filmek első számú afroamerikai sztárja nemrég vált el, s most, 72 évesen újabb esküvőt tervez. Méghozzá nem mással, mint a saját mostohaunokájával. Azért ez még Hollywoodban is kiveri a biztosítékot, bár annak idején Woody Allennek is megbocsátották, hogy nevelt lányával folytatott viszonyt, majd gyermeket nemzett neki. Freeman állítólag tíz éve folytatott titkos viszonyt a most 27 éves E’Dena Hinesszel, aki első feleségének egy korábbi házasságából született unokája. A színész nevelte fel, így aztán még csúnyább a történet.
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek