Horoszkóp, augusztus 21–27.

ABC2009. 08. 19. szerda2009. 08. 19.
Horoszkóp, augusztus 21–27.

Bak (XII. 22.–I. 19.) Kedvét szegik a családi perpatvarok, napjait szúrós hangulat uralja. Az ellentéteket és a félreértéseket minél előbb tanácsos lenne tisztáznia. Emlékszik? Okos enged…

Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Öntsön tiszta vizet a pohárba, mert egyre nagyobb a homály ön körül. Nyilatkozzon: megy vagy marad. Az is megeshet, hogy hálásak lesznek az őszinteségéért.

Halak (II. 19.–III. 20.) Azokat, akiktől a boldogulása függ, képes az ellenőrzése alá vonni. Mire feleszmélnének, ön már vitorlát bonthat, sőt révbe is érhet. Ne éljen vissza a helyzeti előnyével.

Kos (III. 21.–IV. 19.) Felkavarják a szerelmi bonyodalmak. Döntenie kell a kapcsolatáról, mert így felboríthatja a magánéletét. Vonuljon el lecsendesedni. Ne feledje: az értelmes érzelmeknek van jövőjük.

Bika (IV. 20.–V. 20.) Bevételei még nem teszik lehetővé, hogy a hőn áhított dolgokat megvásárolja. Gondolja végig, mit kell tennie az előrelépéshez. Meg nem élt érzései akadályozzák elsősorban.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.) Ne higgyen az önt körbeudvarolóknak, mert villogó szemű szörnyekké válhatnak, ha lovat ad alájuk. Partnere ugyanakkor valódi szövetségeséül szerződik, kérje tanácsait és fogadja meg.
Rák (VI. 22.–VII. 22.) Álomvilágát mostanában látszólag senki nem zavarja meg. Ha viszont nem akarja, hogy a legjobb ötleteit és fontos kapcsolatait titokban elorozzák, ébredjen fel és cselekedjék.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) Nagyobb erővel összpontosítson a családjára és anyagi ügyeire. Ne hagyja figyelmen kívül a zavaró tényezőket, több fejtörést okoznak, mint gondolná.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) Kétes kimenetelű ügyletekbe csak akkor vágjon bele, ha nagy tartalékkal rendelkezik. Csábít az alkalom, de nagy árat is fizethet érte. Igaz ez az ismét felbukkanó ismerősére is.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.) Sokan aggódnak önért, de sikereivel megnyugtathat mindenkit. Új ötletei megvalósításához meg kell nyernie a ma még kétkedőket is. A szerelemben csalfa reményeket táplál.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.) Apait-anyait belead a munkába, de megfelelési kényszere most inkább hátráltatja, mint segíti. Feszessége oldásában partnere segíthet, itt az ideje a közös programoknak.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) Váratlan beszélgetőtársa új irányba terelheti a gondolatait. Sose feledje, hogy az eredményeit mennyi munkával és küzdelemmel érte el. Teremtsen kellő időt az alapos megfontoláshoz!
 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek