Készül a Kalendárium

Egész évre kínál hasznos tudnivalókat és izgalmas, érdekes olvasmányokat a Szabad Föld 2024-es Kalendáriuma. Szerkesztőségünkben ezekben a hetekben szorgos munka folyik, hogy októberben minél tartalmasabb évkönyvet vehessenek a kezükbe olvasóink.

Az olvasó oldalaDulai Sándor2023. 09. 10. vasárnap2023. 09. 10.
Készül a Kalendárium

A magyar vidék családi hetilapjának a kalendáriuma is természetesen a vidéken élők érdeklődéséhez és problémáihoz igazodik. Igyekszünk hasznos tanácsokat, forintokat is érő ötleteket adni a mindennapok gondjainak megoldásához, az előbbre jutáshoz, erősíteni az összetartozást, az egymás iránti bizalmat, felelősséget, a jövőbe vetett hitet. Hazánk különböző tájairól és a határokon túli magyar közösségek soraiból olyan személyiségeket mutatunk be, akik soha nem adják fel, és képesek lelkesíteni, magukkal ragadni má­­sokat. 

 

 

 

 

 

 

Kalendáriumunkban a nehezebb és a könnyedebb témák olyan ritmusban követik egymást, hogy végig lekössük az olvasó figyelmét. Falvaink és tanyavilágunk jelenétől és jövőbeli lehetőségeitől az értékőrző, értékteremtő hagyományokig, nemzetpolitikánktól – melynek vezérelve: minden magyar számít – párizsi olimpiai éremesélyeinkig, az évszakok ízeitől hazai és külföldi úti élményekig, a krimiktől a lelki titkokig és csodákig, a novelláktól a gyermekrajzokig ki-ki kedvére válogathat 256 oldalas kiadványunkban. 

Az a célunk, hogy megtalálja olvasnivalóját minden korosztály, megleljék a nők, a férfiak, idősebbek és fiatalok, szülők, nagyszülők és unokák, a természet szerelmesei és az egészséges életmód hívei, a történelmünkben és jelenünk-jövőnk összefüggései közt eligazodni vágyók, az útkeresők és a nemzedékek tapasztalataira építeni akarók, a falvak és a városok lakói, a tanyák népe. 
Interjúinkban megszólal Varga Mihály pénzügyminiszter, Lezsák Sándor író, az Országgyűlés al­elnöke, a lakiteleki Népfőiskola Alapítvány elnöke, Pekler Zalán éremesélyes olimpikon, sportlövő, Gutt­mann Szabolcs erdélyi főépítész, Szine­tár Miklós színházi és filmrendező, Redenczki Marcsi humorista és mások. Szerzőként a Szabad Föld 2024-es Kalendáriumában is szerepelnek mindazok, akiknek az írásaival lapunkban is hétről hétre találkoznak olva­sóink.

S persze ismét lesznek rejtvények, játékok – értékes nyereményekkel! Ilyen lesz a 2024-es Szabad Föld Kalendárium: a mi Kalendáriumunk. 
A megjelenéséig alig több mint egy hónap van hátra, érdemes hát idejében megrendelni, élve a lentebb megadott lehetőségekkel – Szabad Föld-olvasóknak 1290 helyett 990 forintért. Szeretnénk, ha megvásárolná minden kedves olvasónk.
 

 

Ezek is érdekelhetnek