Aranyban úszó megasztár

Pflum Orsi Kairóba készül. Az énekesnő keményen edz, hogy csúcsformában legyen az egyiptomi utazáskor. A megasztár azt is elárulta, minek köszönheti tündöklését.

BulvárSzabad Föld Online2009. 07. 23. csütörtök2009. 07. 23.

Kép:

Aranyban úszó megasztár

Magyar énekesként nem könnyű külföldön befutni. Ezzel tisztában van Pflum Orsi is, aki évek óta köröz az arab könnyűzene egén. A sikerhez sok munkára és rengeteg befektetésre van szükség. Orsi keményen és szigorúan készül, edzi és képzi a hangját, emellett folyamatosan karbantartja a testét – hiszen az énektudás mellett ma már az sem mellékes, miként néz ki egy előadó. S Orsi egyre inkább tündököl. Hogy mi a titka?

– Az aranypakolás és a kaviár – fedte fel a rejtélyt az énekesnő. – Szaray Brigi, az érdi fogyasztóközpont és kozmetikai szalon tulajdonosa nagyon sokat segít a szépítkezés terén. Ő tanácsolta: az arany jó hatással lesz a külsőmre.

A kozmetikai ipar ma előszeretettel alkalmazza az aranyat, hiszen ez az értékes fém rendkívüli módon megköti a vizet a bőrben. Orsi alakját emellett tengeri ásványokkal  formálják, hogy az izgalmas fellépő ruha is jól álljon rajta. A fiatal hölgy tehát teljes regenerálódáson megy át annak érdekében, hogy külsejével is jó benyomást tegyen a koncertszervezőkre és a közönségre. Szüksége is lesz rá, ugyanis kemény tárgyalások várnak rá Kairóban, Luxorban és Hurghadán. Orsinak emellett jó esélye van rá, hogy Afrikában koncertezzen:

– Nem szeretném elkiabálni, de úgy tűnik, hamarosan rendszeresen kell repülnöm a fekete földrészre. Több fellépésre is felkérnének. Már nagyon izgatott vagyok – árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek