Whitney Houston leállt a drogokról

Drog- és magánéleti problémáin kívül évek óta semmi mást nem hallhattunk a gyémánttorkú énekesnőről. Most azonban megújulva tért vissza a zene világába, s a nemrégiben elkészült „I look to you” című albumával újra a toplistákat ostromolja.

BulvárKovács Réka2009. 10. 11. vasárnap2009. 10. 11.
Whitney Houston leállt a drogokról

A zenetörténelem egyik legsikeresebb énekesnőjeként tartják számon 140 millió eladott lemezével a háta a mögött. A szakmai sikerek ellenére a magánélete már nem alakult ennyire fényesen. Évekig drogproblémákkal küzdött, de mostanra talán végleg sikerült lezárnia élete borús korszakát.

A hosszas rehabilitáció, majd stúdiómunkálatok után az idén visszatért a zenei életbe, melyet legfőképpen az augusztus végén megjelent „I look to you” című albuma fémjelez. Idáig nem szólt az elmúlt időszakról, most azonban az Oprah Winfrey show vendégeként őszintén beszélt mindenről.

Mesélt kokain- és marihuánafüggőségéről továbbá

 

férje agressziójáról, s arról, a siker és a pénz miként szédítette meg s miképpen hullott darabjaira csillogó személyisége.  – Rengeteg pénzem volt és bármit megtehettem. Nem érdekelt az éneklés, csak a fiatalságomat kerestem – mondta.

Függősége végül olyan méreteket öltött, hogy egy ízben az édesanyja, a soul énekes Cissy Houston rendőrökkel és bírósági végzéssel felfegyverkezve állított be lányához, hogy rávegye: vonuljon be elvonókúrára, hogy aztán tiszta fejjel képes legyen dönteni a házasságáról is. Végül eljött a nap, amikor meghozta a döntést és lépett. – Emlékszem, azt mondtam: lemegyek egy kis cukorért meg tejért, aztán jövök. De akkor már tudtam, hogy soha többé nem akarok visszamenni.– mesélte az énekesnő.

Így kezdődött el az új élet 2006 őszén. Fogta a lányát és átköltözött Kaliforniába. Küzdött gyermeke haragjával, aki nem értette, miért történik mindez. Egy ideig még remélte, hátha rendbejönnek a dolgok és Bobby, megbánva korábbi tetteit, visszatér közéjük. Ez azonban hiú ábránd maradt. De mostanra Istentől rengeteg erőt kapott, átsegítvén a nehéz időszakon, hogy belássa: a stúdióban a helye. Mindannyiunk örömére.

Whitney Houston legújabb albumának ismertetőjét elolvashatja ITT.

Ezek is érdekelhetnek