Árulkodó gombócok

Válassz fagyit, és megmondom, ki vagy! A kedvenc fagyink sokat elárul rólunk, állítják egyes lélekbúvárok. Abból, hogy a vanília- vagy az eperíz mellett voksolunk, kiderülhet például a másik nem iránti érdeklődésünk is. Ajánljuk hűsítő sorainkat a nagy forróságban – de kéretik nem túl komolyan venni!

Család-otthon2007. 08. 03. péntek2007. 08. 03.
Árulkodó gombócok

CSOKOLÁDÉ: Nagyon romantikus, és a veleszületett hatodik érzékével könnyen meg tudja állapítani, ki az ideális társa. A flört nem az ön világa, a szívét csak mély érzelmek esetén tárja fel, és azt akkor nagyon komolyan veszi. A kókusz- és a citromfagyi kedvelői illenek önhöz.
VANÍLIA: Fontosnak tartja a gyengédséget, amiért cserébe nagy adag megértésre és hűségre számíthat partnere. Erős az erotikus kisugárzása. Ha valaki megbízik önben, számíthat a titoktartására. Kapcsolataiban a meggy típusúakat részesíti előnyben.
CITROM: Ki állítja önről, hogy fanyar? Habár első nekifutásra hűvösnek és visszafogottnak tűnik, hamar kiderül, hogy a hideg máz alatt vulkán tombol, amely csak a kitörésre vár. Szerencsés lehet a partnere – pláne a csokoládé vagy kókusz típusú –, ha sikerül „megolvasztania” önt.
EPER: Ugyanolyan csábító és édes jelenség, mint ez a piros gyümölcs – ezalatt nemcsak a külső, a belső világa is értendő. Nem csoda, hogy egyre növekszik rajongói tábora. Aki egyszer közelebbről megismeri, egy életre a szívébe zárja. Citrompartnerek előnyben!
MEGGY: Játékos, érzelmes és néha kicsit naiv személy. Ez utóbbi mégis valahogy nagyon jól áll, remekül elboldogul ártatlan stílusával. A felszín alatt azonban mégsem olyan mimózatípus, nagyon is tudatosan alakítja az életét minden területen. Figyelje a vanília- és a karamellanyalogatókat!
KÓKUSZ: A társaság középpontjában, ha kell, vicces, ha meg a helyzet úgy kívánja, romantikus. Nehéz önnek ellenállni – de nem is igen akar senki, imádnak a közelében lenni. A csoki és a vanília típusúak a fél karjukat odaadnák, ha figyelemre méltatjuk őket.
MOGYORÓ: Az ismerkedéshez általában túl félénk, nem álmodozó típus. A feje mindig kicsit előbbre jár, mint az érzelmei. Ha kicsit jobban hallgatna a megérzéseire, többször engedné el magát, igazi sikerre számíthatna a karamella és az eper típusúak körében.
KARAMELLA: Ha érdekli valami vagy valaki, akkor céltudatosan és sok-sok bájjal fog neki a dolgoknak, így szinte mindig sikert is arat. Laza és barátságos stílusával a legfélénkebb embereket is kicsalogatja a csigaházukból. Keresse azokat, akik épp citrom- vagy sztracsatellafagyit nyalogatnak!
SZTRACSATELLA: Ön a kreativitásával és az isteni ötleteivel mindenhol gyorsan a középpontba kerül. Nagyon szeret ismerkedni, de a látszat ellenére ez nem megy könynyen a másik nem képviselőivel. Megvárja, amíg egyértelmű szimpátiaüzenetek érkeznek – főleg a karamella és kókusz típusúaktól.

Ezek is érdekelhetnek