Démoni vörös ajkak

A végzet asszonyainak kedvez az őszi sminktrend. Akinek van hozzá bátorsága, vérvörös ajkakkal hódíthat, de a kék szemhéj is divat.

Család-otthonPalágyi Edit2010. 09. 28. kedd2010. 09. 28.
Démoni vörös ajkak

A drámai hatások kedvelői fellélegezhetnek: az idei őszön ugyanis divat a vérvörösre színezett ajak. Ez azért is ígéretes, mert a kiegészítők terén a piros hódít, ami jó esetben összekacsint a rúzs színével. Feketével, szürkével viselve lélegzetelállító hatást kelthet, főként a fiataloknál. Ám ha például egy korosabb hölgy túl színes ruhákhoz dobja be a mélyvörös rúzst, könnyen áteshet a ló másik oldalára.

A végzet asszonya smink egyik alapszabálya, hogy hozzá a szemet éppen csak árnyékolni szabad, különben közönségesre sikerül az összhatás. Azt sem árt persze megszívlelni, hogy a feltűnő színű rúzst viselni is tudni kell. Ha például észrevétlenül elkenődik, vagy netán a fogunkra ragad, inkább tűnünk vele nevetségesnek, mint hódítónak.

A visszafogottabb arcfestés híveit sem szomorítja el az idei ősz: nagy divat ugyanis a klasszikus kék szemfesték – persze a trendi árnyalatokban. Mindenki a szeme színéhez igazíthatja, vajon a lagúnákat idéző kékes-zöldet, netán a türkizt vagy éppen a szolid szürkéskéket választja. A kékes szemhéj mellé semmiképp sem ajánlott harsány színű rúzs, inkább rózsaszínes, illetve bronzos csillogású, de megteszi a sima szájfény is. Alkalmakra az ezüstösen csillámló szemhéj is tökéletes választás, főként, ha lilás vagy bordós ajkak fokozzák a hatást.

Ezek is érdekelhetnek