Konyha a kétajtós szekrényben

Manapság sok a szingli hölgy vagy agglegény, akik egyelőre őrzik ebbéli státusukat, ám az itt bemutatott, igen jól használható kis konyhát minden egyedülálló figyelmébe jó szívvel ajánlhatjuk.

Család-otthonD. Tasnádi Marianna2010. 09. 19. vasárnap2010. 09. 19.
Konyha a kétajtós szekrényben

A mindenesként szolgáló „konyhaszekrény” akár a kis garzonlakásban is remekül elfér. Egyszerű formájával, esetünkben dióbarna színével a régi és modern bútorokhoz egyformán illik. De lehet bármilyen – a szoba hangulatához megfelelő – színben elkészített bútordarab, mely az ajtók becsukásával nem tűnik fel, s így nem is gondolná senki, hogy hányféle funkciót rejt magába, mint kétajtós szekrény.

Nos, vegyük sorra. A 60 cm mélységű elemben egy kerámia főzőlap és egy mosogatótál fér el. Fent, a négy üveges ajtó mögé a poharak, csészék, tányérok, míg a nyitott polcra a fűszerek kerülnek. A tűzhely alatti részben hűtőszekrény bújik meg, a mellette balról nyíló három fiókban pedig a lábosok és tányérok, valamint az evőeszközök találhatók.

A mikrosütő alatti két fiókban a háztartásban szokásos és nélkülözhetetlen konyhai szerszámok lelhetők fel. A szekrényajtók belsején balról kötény, jobbról a napi feladatok számára firkalapok, míg a szemközti falon fogókesztyű és merőkanalak kínálják magukat a különleges „konyha a szekrényben” tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetnek