Doktor a zsebben

Ha beteg a gyerek vagy kisebb balesetet szenved, a szülő sokszor nem tudja, mit tegyen: rohanjon-e vele az orvoshoz, hívja inkább a mentőt, esetleg elegendő valamilyen házi praktikával kúrálnia a csemetét?

Család-otthonHabik Erzsébet2016. 03. 29. kedd2016. 03. 29.

Kép: zsebdoktor orvos tanácsadó alkalmazás mobiltelefon gyerek egészség ellátás 2016 03 21 Fotó: Kállai Márton

Doktor a zsebben
zsebdoktor orvos tanácsadó alkalmazás mobiltelefon gyerek egészség ellátás 2016 03 21 Fotó: Kállai Márton

Jól jön ilyenkor a gyorsan és bármikor elérhető, megbízható tanácsadó: a tavaly december óta hívható, hazai fejlesztésű Zsebdoktor alkalmazással a nap 24 órájában azonnali telefonos segítség kérhető a gyermekorvosoktól.

Először is egyértelmű kérdések mentén segítenek eldönteni, mekkora a baj, és máris tanácsokkal szolgálnak. A szolgáltatás mögött jelenleg tíz gyermekorvos áll állandó készültségben.

A Zsebdoktornak nemcsak az az előnye, hogy kritikus egészségügyi helyzetekben információt ad a kisgyermekes szülőknek, de a túlterhelt egészségügyi dolgozók munkáját is segíti, hiszen számos felesleges orvoslátogatás elkerülhető a segítségével. Az alkalmazás diagnosztikai része ingyenes, az élő telefonos segítségkérésért azonban fizetni kell.

Az azonnali (és személyes) gyermekorvosi segítséget lehetővé tevő alkalmazás androidos és iOS-telefonokra is telepíthető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek