Őszinte szavak - Ketten könnyebb - Évszakok - Jeligés társkereső üzenetek

A Szabad Föld 2016. augusztus 26-i számának Társkereső rovatában megjelent üzenetek.

Család-otthonOlvasói levél2016. 08. 27. szombat2016. 08. 27.
Őszinte szavak - Ketten könnyebb - Évszakok - Jeligés társkereső üzenetek

ŐSZINTE SZAVAK jeligére: „Egyedülálló, 61 éves, gyermektelen, rokkantnyugdíjas nő vagyok, római katolikus, macskabarát. Kávézom, de káros szenvedélyem nincs. A Balatontól 17 kilométerre van a falum, szeretem a csendet és a természetet, de sokszor azért jó lenne valakivel elbeszélgetni telefonon. Internetem nincs. Olyan rokkantnyugdíjas vagy valamilyen betegségben szenvedő férfiak levelét várom 60-tól 70 éves korig, akik nem nősültek meg, de szeretnének őszinte barátságot.”
 

KETTEN KÖNNYEBB jeligére: „Kissé molett, 155 centiméter magas, ősz hajú, kék szemű, 66 éves, nyugdíjas hölgy vagyok. Szeretem a rendet és a tisztaságot, imádok főzni – a nyugdíjba menetelem előtt szakács voltam. Önkormányzati bérlakásban lakom. Várom úriemberek jelentkezését 73 éves korig. Káros szenvedélyem nincs, nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt – naponta egy kávét és egy tonikot iszom.”
 

ÉVSZAKOK jeligére: „Hatvanhárom éves, alacsony, molett, vidám nő vagyok. Szeretek sütni-főzni, olvasni, beszélgetni, kirándulni. Szeretnék valakihez tartozni, az élet hátralévő részét egy rendes, jó humorú, káros szenvedélyektől mentes, intelligens úr mellett leélni. Őszinte bemutatkozó leveleket várok.”

Ezek is érdekelhetnek