'Példamutató magatartásukkal tiszteletben kellene tartani választóikat, mindannyiunkat!'

A Szabad Föld hetilap Az a véleményem rovatában megjelent olvasói vélemény.

Család-otthonOlvasói levél2017. 02. 21. kedd2017. 02. 21.
'Példamutató magatartásukkal tiszteletben kellene tartani választóikat, mindannyiunkat!'

Csetényi Mihályné, Csépa: Nagyszüleink halála után folytattuk a Szabad Föld megrendelését, decemberben mindig egész évre, egy összegben fizetjük elő. Vidéken élünk, nem mezőgazdasággal foglalkozunk, de kertet művelünk, amihez a lapból sok hasznos tanácsot kapunk.

Az újság és a Szabad Föld Kalendárium is sokoldalú, gyakorlatias, a vidék, sőt az egész ország társadalmát foglalkoztató problémákról ír, jó lenne, ha minél többen olvasnák. Szomorú a kertek elhanyagolt állapota. Az idős ember, amíg bírja, műveli – ebben nevelődött, megélhetése ezt igényelte és igényli ma is. Súlyos társadalmi probléma a vidék, a falvak elöregedése, elnéptelenedése, ami elsősorban a munkahelyek hiányának tudható be.

Sajnos nem látom a jelét annak, hogy a közeljövőben erre megfelelő megoldás születik. Mi, kisemberek, főként az idősek érdemben már nem sokat tehetünk.

Szeretnénk azonban, ha a jövő nemzedék kiegyensúlyozottabb, biztosabb jövőben élhetne. Jó lenne, ha az ország mindenkori vezetői nem egymás ellen ármánykodnának, hanem valóban a lakosság, az egész nép sorsának jobbá tételén fáradoznának. Példamutató magatartásukkal tiszteletben kellene tartani választóikat, mindannyiunkat!

Ezek is érdekelhetnek